Pau Gonzalez campió de Catalunya de curses d’orientació de mitja distància

Ahir diumenge a la localitat de Gurb (Osona) es va fer el Campionat de Catalunya de Curses d’Orientació de Mitja Distància. I cap allà que hi van anar en Pau Gonzalez i en Lluc Lopez a representar La Benaula. En Santi va córrer pels Aligots de Girona, i també els va acompanyar l’Alba Calderon, benaulera de tota la vida i ara ja al SES Caldes. I a part de passar-s’ho molt bé i tot i que el mapa i el terreny eren molt difícils, en Pau va acabar primer i es va proclamar Campió de Catalunya a la categoria H10, i l’Alba segona, convertint-se en subcampiona D12. I en Santi i en Lluc… Bé, aquest parell s’ho van passar molt bé, jajajajaja!!! Felicitats a tots!!

Resultats i Classificacions

 

Quant a jsantia6

Diplomat en Educació Física, Tècnic Superior d'Esports (Bàsquet) i Llicenciat en Pedagogia. És el profe d'Educació Física de l'Escola i el Coordinador de Cicle Inicial.
Aquest article ha estat publicat en Curses d'Orientació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.