Trobada de Dinamitzadors a Banyoles

En Santi com a coordinador, i en Iosu Mieles i la Clàudia Fauchs com a dinamitzadors van assistir el passat divendres a la Trobada Anual de Dinamitzadors i Coordinadors del PCEE de Girona. Enguany es va celebrar a Banyoles. 145 dinamitzadors/es de  5è i 6è de primària de les escoles de la província de Girona adherides al Pla Català d’Esport a l’Escola i els seus respectius coordinadors/es es van aplegar al parc de La Draga de Banyoles. Al llarg del matí van practicar diferents activitats esportives i alhora van participar d’una formació teorica. La iniciativa va anar adreçada principalment als dinamitzadors/es que són els alumnes que faran d’enllaç entre els mestres d’educació física i la resta de companys/es i alhora podran apropar les activitats que van conèixer a la resta de companys/es dels seus respectius centres.

Quant a jsantia6

Diplomat en Educació Física, Tècnic Superior d'Esports (Bàsquet) i Llicenciat en Pedagogia. És el profe d'Educació Física de l'Escola i el Coordinador de Cicle Inicial.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.