En Benny us espera a tots i totes a la Rambla d’en Rufí

p1130999

En Benny és la mascota que han triat els nens i nenes de La Benaula per a que els acompanyi en les seves sortides esportives del Pla Català de l’Esport a l’Escola. Aquest diumenge, una cinquantena de nens i nenes del centre participaran amb l’equip de l’escola al Cros de la nostra localitat. És un autèntic rècord de participació, i mai abans havíem mogut tants nens i nenes. Per això, volem demanar a tots els nens i nenes que no puguin o vulguin córrer, que vinguin a animar als seus companys per fer encara més presents els colors taronja i blau. Les curses es faran a partir de les 12:00 hores a la Rambla d’en Rufí. A les 12:00 es farà l’escalfament conjunt de tots els participants de La Benaula, i posteriorment hi haurà les curses Aleví Masculí (4t i 5è), Aleví Femení (4t i 5è), Benjamí Masculí (2n i 3r), Benjamí Femení (2n i 3r), Prebenjamí Masculí (P5 i 1r) i Prebenjamí Femení (P5 i 1r). Ens veiem!!!

Quant a jsantia6

Diplomat en Educació Física, Tècnic Superior d'Esports (Bàsquet) i Llicenciat en Pedagogia. És el profe d'Educació Física de l'Escola i el Coordinador de Cicle Inicial.
Aquest article ha estat publicat en Campionat de Cros de La Benaula. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a En Benny us espera a tots i totes a la Rambla d’en Rufí

  1. David diu:

    va ser molt cansat peró diver

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà