Els alumnes de La Benaula s’estrenen al Gir-O

El passat diumenge va començar la temporada 2014 de Curses d’Orientació. Els alumnes de La Benaula aquest any participaran a diferents curses com a membres del club de Girona, Aligots. El motiu es que s’han federat per tal de tenir les corresponents llicències i assegurances i poder seguir practicant aquest esport que ja fa tres temporades que practiquem a l’escola. La primera prova va ser a Miànigues (Porqueres, Pla de l’Estany). L’Alba Calderon (ja a l’institut), la Paula Padilla (6è), en Pau Gonzalez (5è) i en Lluc Lopez (5è) que ja són veterans van córrer la categoria C3. La Berta Campeny (5è), l’Eloi Castaño (5è), en Biel campeny (3r) i en Pau Puigcercos (2n) van córrer la seva primera cursa a la categoria C4. La propera serà el dia 23 de Febrer a Salt.

Us deixem un vídeo on podreu veure en acció alguns dels nostres alumnes i també al seu professor d’educació física. Veieu com si que corre!

 

 

Quant a jsantia6

Diplomat en Educació Física, Tècnic Superior d'Esports (Bàsquet) i Llicenciat en Pedagogia. És el profe d'Educació Física de l'Escola i el Coordinador de Cicle Inicial.
Aquest article ha estat publicat en Curses d'Orientació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.