Més podis

Mariona Pagès (2a), Pau Delgado i Berta Campeny (3rs) van ser els representants de La Benaula que van pujar al podi de la darrera cursa de l’Open BMW-BTT que es va disputar el passat diumenge a Les Planes d’Hostoles. Ara només falta la prova de Sant Hilari del proper cap de setmana corresponent al Gran Premi La Selva-BTT i que serà la darrera que puntuarà pel Campionat de BTT de l’escola d’enguany. De fet, pràcticament totes les categories ja tenen un campió o campiona clars després de 4 curses, però en algunes categories l’emoció serà fins al final.

Classificació

Quant a jsantia6

Diplomat en Educació Física, Tècnic Superior d'Esports (Bàsquet) i Llicenciat en Pedagogia. És el profe d'Educació Física de l'Escola i el Coordinador de Cicle Inicial.
Aquest article ha estat publicat en Campionat de BTT de La Benaula. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.