4 medalles al campionat BTT

El passat cap de setmana es va disputar la tercera prova de l’Open BTT-BMW  i del campionat de BTT de La Benaula a Llagostera.  Novament una quinzena de corredors de l’escola hi van participar, aconseguint dues medalles en categoria femenina per Clàudia Fauchs (2a) i Alba Caballero (3a) i dues en categoria masculina per l’Aleix Tibau (3r) i en Lluc Lopez (3r).  El proper diumenge es disputa la darrera prova de l’Open, i la penúltima del nostre campionat que es tancarà el cap de setmana següent. Aquest cap de setmana serà a Les Planes d’Hostoles, a partir de les 9:15 hores. Us hi esperem!!

 

Quant a jsantia6

Diplomat en Educació Física, Tècnic Superior d'Esports (Bàsquet) i Llicenciat en Pedagogia. És el profe d'Educació Física de l'Escola i el Coordinador de Cicle Inicial.
Aquest article ha estat publicat en Campionat de BTT de La Benaula. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.