Korfbal 2011-12

L’equip de Korfbal de l’escola compleix el seu segon any. Amb el Cicle Superior complet, es farà un grup que pugui jugar competicions amistotes i trobades amb equips d’altres centres i escoles, i si es possible, es participarà en els Jocs Esportius Escolars de Catalunya. L’activitat es realitzarà al Pavelló Municipal els dilluns de 17:00 a 18:15 hores.

El corfbol o korfbal és un esport d’equip jugat entre dos equips que cerquen introduir una pilota dins d’una cistella. Els equips són mixts, formats per quatre nois i quatre noies, i l’àrea de joc es divideix entre les zones d’atac i defensa. El corfbol manté certes similituds amb el bàsquet, tot i que de fet es considera una evolució del ringboll suec (ringball en anglès) amb influències d’aquest.

El corfbol es basa en els principis de la cooperació, la no violència, la no especialització, l’habilitat i la coeducació. És un dels exemples més clars de les possibilitats d’evitar la segregació per sexes a l’esport.

El Korfbal és una de les poques modalitats esportives on Catalunya té una selecció oficial reconeguda internacionalment, fet que li permet participar en competicions tant europees com mundials.

Podeu trobar més informació a:

www.korfbal.cat

Quant a jsantia6

Diplomat en Educació Física, Tècnic Superior d'Esports (Bàsquet) i Llicenciat en Pedagogia. És el profe d'Educació Física de l'Escola i el Coordinador de Cicle Inicial.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.