De l’oïda a la boca

[kml_rm movie="http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/tvc/atrapasons/001_822420.rm" width="352" height="288"/]

El programa “Atrapa-sons” descobreix, en aquesta ocasió, els sons de la cuina amb l’ajuda del cuiner Isma Prados.

L’Atrapa-sons visita el plató del programa de TV3 “La cuina de l’Isma”. Allà, el cuiner Isma Prados mostra com la seva feina és plena de sons i de música. Sons com el que fa la ceba a la paella o el que sentim quan donem un cop a una síndria per saber si està madura.

Com sempre, l’Atrapa-sons fa sonar els objectes més estranys i, en aquesta ocasió, és capaç de fer música amb pasta italiana, una patata i unes quantes pastanagues.

Al “Concert amfibi”, l’Atrapamosques interpreta al piano el tango “El choclo”, d’Ángel Villoldo. També explica curiositats d’aquest tipus de música nascuda a l’Argentina, com la importància del so del bandoneó, un instrument semblant a l’acordió, la força que va donar al tango la veu de Carlos Gardel o la renovació del gènere per part d’Astor Piazzolla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *