FUNCIONAMENT

[kml_flashembed movie="http://www.rena.edu.ve/SegundaEtapa/ESTETICA/SWF/tecnicasArtesMusicalesVoz.swf" width="100%" height="150"/]

Benvingut/da al bloc de música del CEIP Esteve Barrachina de Sitges. Aquest bloc ha sigut creat per Ester Bayot mestra de música de l’escola fins l’any 2009. A partir d’aquí espero que es nudreixi amb les aportacions dels i les  mestres que imparteixin música a l’escola  i així entre tots podrem compartir aquest espai que ha estat pensat per a l’ intercanvi d’experiències entre alumnes, pares i professors. Intento que sigui un bloc pràctic per a que serveixi com a eina de consulta i d’intercanvi ja que m’agradaria que tant els alumnes els pares o visitants en general opinin sobre els temes exposats o també puguin aportar millores per al bloc.

A la portada trobaràs tots els articles que es van editant però també els trobaràs ordenats a l’apartat de categories que tens a mà dreta. Mira quina és la categoria que t’interessa i veuràs els articles que hi ha. Molts d’aquests articles tenen sorpresa… bé, imatges o presentacions flash que al clicar-les t’envien a un altra pàgina. Si quan passes damunt en comptes del cursor apareix una mà clica a veure què passa.

Algunes d’aquestes entrades donen opció a comentaris. Sota a mà esquerra diu no hi ha comentaris, si no n’hi ha, o 1 comentari…si vols escriure un comentari sols has de clicar damunt de comentaris i el podràs editar. T’hauràs de registrar per evitar que entri spam al bloc. Et demana nom i un e-mail també hauràs d’escriure unes lletres. Això sols ho veuré jo i si el comentari és adequat per a publicar el veuràs editat ben aviat. Si l’entrada no dóna opció a comentaris diu No admet comentaris.

A la barra lateral també pots trobar molts enllaços musicals classificats per categories. Clica damunt i et portarà a la pàgina que necessites. Aquests enllaços han estat triats amb molta cura per a què puguin servir a grans i petits, a pares i mares, mestres i gent amb ganes de fer coses. Crec que hi ha prou ventall per a què puguem informar-nos d’esdeveniments culturals, consultar tot allò relacionat amb la música i també jugar. Jugar molt i amb la música però també aprendre música jugant.

Hi ha un ventall d’enllaços però me’n deixo molts més. Si creieu que n’hi ha d’interessants que no hi són, escriviu i si s’escau els editaré. Sobretot pàgines relacionades amb esdeveniments culturals i musicals de la nostra zona.

Si veieu que algun enllaç no està actiu o falla també ho podeu notificar.

Si vols estar sempre al dia del que es va publicant sota del tot hi trobaràs el canal RSS d’articles i el canal RSS de comentaris. Pots subscriure’t a qualsevol dels dos canals i t’avisaran quan hi hagi aportacions noves.

TENS TOTS ELS PLUGINS?

Per a no tenir problemes a l’hora de veure els videos o fotografies heu de tenir instal.lats els codificadors que permeten veure les diferents aplicacions així com els plugins dels navegadors d’internet. N’hi ha molts al mercat, un que funciona el podeu trobar aquí:

Real Player

k-lite-codec-pack.softonic.com

Adobe flash player

Un plug-in és una petita aplicació que possibilita la visualització de continguts que el navegador per defecte no soporta, com ara pel·lícules, animacions o jocs.

La taula informa dels plug-in actius al vostre navegador i permet instal·lar els que us calguin.

 • La columna Detecció indica si ja teniu el plug-in instal ·lat o no.
 • La columna Informació i descàrrega permet accedir a la pàgina d’informació de cadascun dels plug-in, des d’on tindreu la possibilitat de descarregar-vos la versió més actual per mitjà dels enllaços corresponents.

Clica i mira els plugins que et falten.


esbayot@gmail.com

Endavant i a disfrutar de la música.

2 thoughts on “FUNCIONAMENT

 1. El Mestre

  Realment,estimada Esther,que el Bloc Musical de l’Escola Barrachina,creada perrb tu mateixa és una joia tan pels continguts com pel nombre d’activitats musicals.
  Passo moltes estones sentint les cançons i fins i tot cantant-les seguint la lectura de les notes de cada Partitura.De debò que és un miracle de la naturalesa aquest Blog Musical.Se’n torna u com un infant.Gràcies.

 2. ebayot Post author

  Molte gràcies. És com un fillet meu (salvant mooooltes diferències). S’accepten idees.
  Petonets

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *