Exàmens

Tothom o almenys alguns pensem que fer un examen és perquè els professors volen i que si traiem un 0,1 no passarà res. Sempre ens deixem per estudiar l’últim dia perquè pensem que serà molt fàcil o que no te importància fer un examen. Desprès, a l’hora de fer l’esforç per recordar el que has estudiat et suen les mans i et cauen gotes del cap. Estàs molt nerviós i al final t’inventes alguna excusa per copiar a un company. El professor et veu i et baixa mig punt o et treu l’examen.
A casa li ensenyes a la teva mare o pare la nota del control i et fica una bronca que no la oblidaràs mai en la teva vida.
Alguns pensen que van de llestos però a l’hora d’escollir una feina no poden escogir el que volen.
Jo sempre intento imaginar el text a la ment o recordar algunes paraules claus i ho recomano.
Ferran García

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *