Els netbooks a la classe

Des de fa uns dies tenim netbooks a la classe. Els fem servir per fer treballs de medi, per buscar informació o inclús per practicar amb jocs de matemàtiques i de català.

Ens agrada molt treballar amb els netbooks perquè coneixem noves pàgines per buscar coses, nous jocs per practicar a casa, també escrivim comentaris pel bloc i també podem treballar amb ells a l’estona de racons.

També te alguns inconvenients com per exemple l’hora de deixar-los carregant-se perquè tenim un “liu” de llibres i encara més quan ara hi ha l’exposició, no tenim prou espai per guardar els llibres per culpa dels netbooks, a l’hora de repartir hem d’anar amb molt de compte de no tirar-los i que no se’ns trenquin.

Esther i Núria.

netbooks

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *