Una pàgina nova

Aquest bloc té una pàgina nova, d’aquestes que podeu veure aquí a la dreta ————————->

La inaugura un text esplèndid d’en Jaume Serrano, Es deia Luci.

Aquí en teniu el començament:

Em dic Creplímax. Sóc un detectiu espacial que treballo per la NASA. Ara tinc 68 anys i demà em jubilaré del treball i me n’aniré a viure a Texas amb el meu germà a disfrutar de la vida. Estic tan impacient i emocionat que ja he fet les maletes, però al desordenar totes les meves coses he vist una fotografia que simbolitza molt una història que em va passar: el meu primer i únic amor.

Només tenia 23 anys quan la NASA em va manar fer la meva primera missió secreta, que era esbrinar d’on era l’OVNI que havia vingut a visitar-nos.

voleu llegir-ne la continuació? aneu, aneu  a la pàgina…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *