The walking dead

The Walking dead (morts caminants), és la nova sèrie de la Sexta, basada en un còmic de ciència-ficció que fan els Dimarts a las 10 de la nit.
Va sobre un sheriff d’una ciutat dels Estats Units que un dia li van disparar i va anar a l’hospital per curar-se la ferida… Després de passar-se un mes en coma va sortir de l’hospital i es va trobar que tot el món estava a petar de zombies que necessitaven menjar-se els humans per sobreviure. El problema és que els pocs humans que queden han de sobreviure sense que els zombies els agredeixin, perquè sinó també es convertiran en zombies i aquest sheriff i les seves armes van en busca del seus familiars i amics (que estan en un campament amb més persones). A vegades alguns humans que es troben l’ajuden.
És una sèrie de por i d’intriga que segur que us agradarà.
Jaume i Víctor
girl-zombie-the-walking-dead

3 thoughts on “The walking dead

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *