Ja sortim a la revista Pissiganya

Els nostres poemes ja comencen a sortir a la revista de poesia Pissiganya. Si cliqueu aquí podreu accedir a aquesta revista i veure els poemes escrits per nois i noies de diferents escoles i altres apartats molt interessants com una entrevista al poeta Miquel Desclot.
pissiganya

2 thoughts on “Ja sortim a la revista Pissiganya

 1. Pissiganya

  Ep, amics, cal que esmeneu una coseta….: I és que l’entrevista que publiquem no és a “Bernat Desclot”, autor de la seua “Crònica”, tot un clàssic de la literatura catalana medieval, sinó a Miquel Desclot, el nostre gran poeta del barri del Clot i de gran anomenada. Val a dir que Miquel Desclot va prendre aquest cognom de l’insigne Bernat i, sobretot, per la coincidència entre “Desclot”, això és, “Delclot”: del barri del clot!

  Gràcies per col·laborar amb nosaltres, xiquets!

  http://www.pissiganya.cat

 2. mcasares Post author

  Je, je Teniu tota la raó. Assumeixo l’error i el rectifico.
  Martí C.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *