Una pel·lícula maca

He anat a veure una pel·lícula que us recomano: “Entre lobos”. La història d’un nen que viu a les serres aïllades del nord d’Andalusia sol durant molts anys només en companyia de les cabres i dels llops. Si sou amants de la natura i les imatges boniques aquesta pel·lícula us agradarà perquè a més hi surten uns personatges fantàstics i fins i tot serveix per conèixer un aspecte de la història d’aquest país. És una mica lenta però és molt adequada tant per a gran com per a petits.
Mireu-vos el trailer i us en fareu una idea
Martí C.

One thought on “Una pel·lícula maca

  1. Blanca Ros

    Si, tenim previst anar a veure-la. Jo el llibre l’he llegit i és també molt recomanable. (^_^)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *