Meravelles de l’Orient

El dijous vam anar a l’Ateneu de Vilassar, però va ser un fracàs; no ens van deixar entrar perquè hi havia hagut un malentès.
Ahir vam anar a la Massa, el teatre de Vilassar de dalt. L’obra era de titelles i de tres nois (de l’edat mitjana). El teatre anava d’una princesa que va ser reptada per un lladre, però un príncep la va rescatar. Tot seguit en el castell de la princesa hi havia un drac que era dolent. Molts cavallers van intentar salvar a la princesa, però va ser un autèntic fracàs: van morir tres d’ells cremats, però el quart (Jordi) va aconseguir que el drac no molestés més a la princesa, van ser feliços i van menjar anissos.
Va ser molt divertit i ”guay”, ens va agradar la vestimenta i la decoració. Però el millor de tot va ser el foc que gairebé crema el teló. Un dels actors es va enfadar perquè el Nico Benejam lipa-sucat va fer la trabanqueta sense voler.

Fet per Martina i Ferran 6è Alexander Calder. FI!!!

One thought on “Meravelles de l’Orient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *