L’alimentació i el risc de malalties

En aquest article s’explica la relació que hi ha entre l’alimentació i diverses malalties. Es dóna molta importància al consum de fruita i verdura que entre els joves és poc freqüent. Es pot relacionar o adaptar fàcilment a la matèria de Biologia-Geologia de tercer d’ESO, i a més es pot treballar els continguts claus CC29. Funció de nutrició. Aliments i nutrients. Malalties i trastorns associats. I especialment la competència Competència 14. Adoptar hàbits d’alimentació variada i equilibrada que promoguin
la salut i evitin conductes de risc, trastorns alimentaris i malalties associades.

https://elpais.com/elpais/2017/02/23/ciencia/1487836646_698553.html?id_externo_rsoc=TW_CM_CNC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *