Phalangium opilio

Nom científic: Phalangium opilio.
Família: Phalangiidae.

Aquests opilions són comuns i es troben als marges dels boscos, en prats i jardins. El seu cos fa entre 4 i 7 mm; les potes són molt llargues.
Viuen entre la vegetació i s’alimenten d’insectes que capturen.
La femella posa uns 500 ous en escletxes del terra.

Quant a fturmo

Mestre de Primària a l'Escola Feliu i Vegués de Badalona.
Aquest article ha estat publicat en Falàngids, opilions, Phalangium opilio. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *