Visita a la Ludoteca Jocs de Tona

Amb l’alumnat de 1r del cicle formatiu de grau superior d’Educació Infantil, hem anat a visitar la Ludoteca Jocs de Tona. Aquesta Ludoteca és per a nosaltres un molt bon referent de Ludoteca dins la comarca d’Osona.

La Ludoteca, tal i com ells ho defineixen és un ESPAI EDUCATIU DEL TEMPS LLIURE ON ELS NENS I NENES VAN A JUGAR. Les ludoteques estan pensades per tal d’acompanyar als infants en el procés de desenvolupament de la seva personalitat mitjançant el joc, oferint els materials necessaris, les orientacions, ajudes i acompanyaments que es requereix pel joc.

Durant la visita hem combinat la visita als espais i instal·lacions amb una xerrada on ens han informat com es va formar la Ludoteca, actualment de qui depèn i com es gestiona, les activitats que duen a terme i el perfil del professionals que poden treballar en una Ludoteca.

Un any més ha estat una jornada interessantíssima i donem les gràcies a tot l’equip de la Ludoteca Jocs per obrir-nos les portes i oferir-nos la possibilitat de conèixer el projecte tant a fons.

Deixa un comentari