Jornada d’Educació Emocional a l’Educació Infantil

logo.jpgDes del Departament de cicles formatius s’està preparant una Jornada sobre l’Educació Emocional a Educació Infantil adreçada a mestres i tècnics i tècniques d’educació infantil de la comarca d’Osona. L’objectiu és aprofundir en el coneixement de les emocions i, en concret, en la importància del seu treball en l’etapa infantil (0-6 anys). Per a tal finalitat, es comptarà amb la presència de diferents professionals en el camp que exposaran, des de diferents perspectives, la seva visió sobre el tema.

La jornada es durà a terme el divendres 29 de maig al casal cívic Frederica Monseny de Manlleu, de les 9 del matí fins les 6 de la tarda.

Per a més informació i per a fer les inscripcions podeu consultar el bloc de la jornada a: www.jornadaeducacioemocional.blogspot.com

Deixa un comentari