Centre d’Innovació Educativa del Parc Santa Marta

2n B al CIEP Sta Marta de Viladrau2nA al CIEP Santa Marta de Viladrau

Visita de les alumnes de 2n A i B d’educació infantil al CIEP Santa Marta de Viladrau els dies 19 i 27 de novembre.

El centres Santa Marta vol potenciar un millor coneixement del Montseny, plantejant els coflictes ambientals i oferint recursos educatius per a la sostenibilitat, proporcionant a l’educador i l’educand la possibilitat d’observar, manipular i adquirir conceptes, procediments i actituds.

La visita va constar d’un passeig pel bosc per descobrir els recursos educatius que ofereix per treballar el coneixement del medi natural. Seguidament es va fer una sessió de treball als seus equipaments tot analitzant la feina feta (continguts, metodologia, objectius, materials,…) per, finalment, elaborar propostes de millora.

 Valorem molt positivament aquesta sortida, doncs ofereix una visió de l’educació no formal a educació infantil.

Deixa un comentari