Esquiada a Andorra (2n ESO)

El Seminari d’Educació Física va organitzar una sortida de dos dies a la Rabassa (Andorra), 17 i 18 de desembre, on els alumnes van anar a la “Ruta de l’esquimal” a fer múltiples activitats de neu programades en l’apartat d’activitats a la natura:
Esquí de fons: introducció, iniciació i evolució fins al domini de l’activitat amb monitors.
Parc de tobogans de neu per pistes de diferent llargada i dificultats.
Circuit de natura amb raquetes de neu dins al bosc acompanyats amb monitors de natura, iniciant-se en l’orientació, aprenentatge de la tècnica de construcció d’iglús, supervivència, conèixer la fauna d’hivern, meteorologia…


Per a molta gent va ser la primera vegada que va anar a Andorra. Per a mi també i em va agradar bastant. Les activitats que vam fer van estar molt bé, sobretot l’esquí de fons. Els monitors van ser molt simpàtics amb nosaltres. L’única cosa que no em va agradar va ser que no hi hagués neu, perquè no es podia baixar pels tobogans. L’hotel estava molt bé.

Gemma Gascón


L’excursió a la Rabassa em va agradar molt. El viatge va ser bastant llarg, però amb els meus amics m’ho vaig passar molt bé. Quan vam començar les activitats em va costar molt, però desprès va ser molt divertit, encara que vaig caure bastants cops. Espero tornar-hi anar perquè va ser molt, molt, molt divertit!

Xènia Capa (2n B)


Deixa un comentari