Benvinguts al bloc de la biblioteca

perquè llegir és viure infinitat de vides.

biblioteca.JPG

Encetem aquest bloc per acostar-vos més, si és possible, aquest espai de lectura del nostre centre. I ho fem amb el desig que ens feu arribar les vostres propostes, les vostres recomanacions i els vostres desitjos de millora.

Aquí hi trobareu el racó per fer-nos saber què us han semblat les lectures què heu fet, demanar-nos aquells llibres que voldríeu llegir i que encara no hi són, recomanar als vostres companys i companyes aquelles lectures que us hagin agradat i fer-nos aquells suggeriments que contribueixin a fer de la biblioteca un espai més enriquidor.

Volem que sigui també el canal mitjançant el qual us arribin les novetats que anem adquirint, així com la informació sobre els diferents certàmens i premis literaris que anem rebent. També hi inclourem les pistes per endevinar el títol del llibre protagonista del nostre concurs; i ja que en parlem, què us semblaria fer-nos arribar propostes per posar-li nom?

Ens retrobarem després de vacances amb les pistes del concurs. Esperem que els vostres missatges ens bloquegin!

Deixa un comentari