Després de l’ESO, què?

De1 26 de febrer al 3 de març, va estar instal·lada a Can Puget una exposició de la Diputació de Barcelona sobre les diverses opcions acadèmiques i de transició al món laboral que ha hi després de l’ESO. Per inaugurar les activitats d’orientació acadèmica i professional  que fan a les tutories de 4t d’ESO del nostre centre, cadascun dels grups d’aquest nivell es van desplaçar fins a Can Puget i va poder visitar aquesta exposició, que conté informació tan important per al futur dels nostres alumnes i les alumnes.


El passat dijous 28 de febrer, vam fer una sortida a can Puget relacionada amb el futur, és a dir, què podries fer en acabar l’ESO. Al arribar a Can Puget,  just a l’entrada, ens va rebre un noi de l’ajuntament que ens va explicar una mica com anava l’exposició i on ens havíem d’adreçar segons el que desitgéssim estudiar. Hi havia uns cartells classificats segons els següents tipus d’estudi: Batxillerat ( per a qui volgués entrar en una Universitat ), Cicles formatius de grau mitjà ( per a qui volgués fer un “mòdul”), i els programes de Garantia Social (per aquells que no s’han tret l’ESO però volen tenir una formació). En els cartells ens hi posava els diferents temes que podríem escollir. Per cert n’hi han molts, i crec que per aquest motiu dubtem tant.L’exposició ens va ajudar bastant, per no dir molt, a aclarir les idees. Entre els companys, hi havia qui més o menys sabia què volia fer, i n’hi havia d’altres que no sabien què volien estudiar.

Us recomano que hi passeu, inclús amb els pares, us podrà anar bé per decidir què estudiar. Si no podeu anar-hi, us adjunto l’adreça electrònica per a que la consulteu.

http://www.diba.cat/plajove/despresdeleso/index.htm

Aïda Espinosa Trigo (4t-D)

expo4t.jpg

Deixa un comentari