* L’AULA D’ANGLÈS D’ED. INFANTIL

dsc03209.JPG

Benvinguts i benvingudes a l’aula d’anglès d’anglès d’Ed. Infantil!

Prepareu-vos perquè aquí poden aparèixer sorpreses per tot arreu.

Primer es saluda tothom, després mirem qui ha faltat i, els més grans, miren el temps que fa. Fem tot tipus d’activitats: participar en els contes, en les cançons, en els “chants” (rimes), en tot tipus de jocs (inclús els d’ordinador), en les pel.lícules de DVD… Finalment ens acomiadem. No ens podem oblidar del Patch, el Robby i el Cheeky Monkey (uns titelles molt especials per a la canalla que els ajuden a viure moltes aventures).

Per tal que les activitats siguin curtes, variades i participatives s’ha optat per crear a l’aula un espai central en forma d’u,  format per un banc i unes cadires.  Aquesta distribució els permet interactuar amb facilitat. Les activitats sobre paper es fan just al darrera, a les taules.

 

Aquest article ha estat publicat en Ed. Infantil. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a * L’AULA D’ANGLÈS D’ED. INFANTIL

  1. Laura Mollar Adell diu:

    Us felicito pel treball fet.
    És una bona iniciativa.
    Tot sovint faré una ullada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *