Pla Experimental de Llengües Estrangeres

En el CEIP “Mn. Ramon Bergadà” l’anglès va començar a formar part del currículum dels infants de P-5 el curs 2005-06. Aquell any es va decidir presentar un Projeccte d’Innovació en Llengües Estrangeres, el Departament d’Educació el va aprovar i  es va engegar el curs 2006-07. Porta per títol “Ens comuniquem en anglès” i pretén avançar progressivament l’aprenentatge de la llengua estrangera. En el primer curs del projecte s’avançà  als  alumnes de P-4 i el curs següent als alumnes de P-3.

Aquest projecte té una durada de tres anys. La seva aprovació va representar una dotació econòmica, una dotació material i, sobretot, un increment d’una especialista d’anglès. Vam passar de dues a  tres. Això va permetre desdoblar els grups progressivament. Actualment a Educació Infantil i al Cicle Incial es treballa sempre amb mig grup.

Els esforços han començat a donar fruits. Els primers van arribar el curs passat en comprovar que els alumnes, en finalitzar l’Educaió Infantill, augmentaven el seu bagatge d’ anglès. Per tant, vam decidir canviar els llibres de llengua estrangera per uns d’un nivell més alt a partir del Cicle Inicial.

Aquest  és l’ultim any del projecte. L’experiència ha estat molt positiva. Per aquest motiu les tres especialistes d’anglès ens vam engrescar a dissenyar-ne un altre. El vam presentar a la direcció del centre, va donar el vist i plau i actualment estem treballant en la seva redacció. És un nou projecte que integra l’actual, potencia els seus punts forts i millora els punts febles.

“Ens comuniquem en anglès” el trobareu en aquesta pàgina, que és la pàgina web de l’escola.

http://www.xtec.cat/ceipramonbergada/

8 respostes a Pla Experimental de Llengües Estrangeres

 1. Olga diu:

  Araceli m’han agradat les cançons “In the Classroom” i “The days of the week”.

  All together

 2. abertra8 diu:

  Are you happy, Olga? Me, too! Good work! Well done!
  Continua treballant com fins ara. See you soon!

 3. Olga diu:

  Araceli ja e mirat el misatge que em vas embiar l altre dia.

 4. Olga diu:

  ja he mirat les coses noves que has posat

 5. agentuke diu:

  ARACELI eres profe COOLLLLL !!!!!!!!!!! (la alumna – EGLE )

 6. abertra8 diu:

  Thank you Egle! Araceli

 7. agentuke diu:

  Araceli !!! you’re the best teacher, I really like, English language… (-EGLE-)

 8. abertra8 diu:

  Thanks! You’re really nice. See you soon! Bye!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *