Enjoy reading!

reading1

 

 

 

 

El proper dijous, 17 de setembre a les 18,30 hores, a la Biblioteca Antoni Martin, es farà la presentació del nou Club de Lectura en anglès Enjoy Reading. Aquest club s’adreça a persones amb un bon nivell d’anglès, atès que les novel·les que es llegiran seran originals i els comentaris seran en anglès.
 
La conductora del club serà l’Ariane, una anglesa amb experiència amb qui s’ha preparat una llista de lectures, que s’enceten amb “Breakfast at Tiffany’s” de Truman Capote i “1984” de George Orwell.
 
La inscripció és gratuïta i es podrà fer el mateix dia 17 de setembre, emplenant una fitxa de sol·licitud. Hi haurà un màxim de 15 participants. El dia 8 d’octubre es farà la primera sessió i la Biblioteca Antoni Martin lliurarà els exemplars de “Breakfast at Tiffany’s”. El 10 de novembre es comentarà aquesta novel·la i es lliurarà “1984”, que es comentarà al desembre.
 
L’assistència a la reunió informativa és lliure, però es demana confirmar assistència al telèfon de la Biblioteca (93 370 51 52) o al correu electrònic Pladelectura@elprat.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *