Cinema al Capri

cine1Què? Cineclub: All the Invisible Children

Quan? El proper 16 de setembre (dimecres)

On? Al Cinema Capri

Com? En versió original (anglès)

 

Fitxa i sinopsis de la pel·lícula:

Directors: Mehdi Charef, Emir Kusturica, Spike Lee, Kátia Lund, Jordan Scott, Ridley Scott, Stefano Veneruso, John Woo
2005. Producció italiana. Drama. Durada: 116 min
Guió: Mehdi Charef, Diego De Silva, Stribor Kusturica, Cinqué Lee, Joie Lee, Kátia Lund, Jordan Scott, Stefano Veneruso. Música: Terence Blanchard, Ramin Djawadi, Hai Lin. Fotografia: Philippe Brelot, Cliff Charles, Toca Seabra, Vittorio Storaro, Gu Chang Wey, Jim Whitaker, Nianping Zeng
Repartiment: Maria Grazia Cucinotta, Wenli Jiang, Francisco Anawake, David Thewlis, Kelly Macdonald.

Set curtmetratges de 7 realitzadors diferents que retraten les històries de lluita i adversitat de set infants anònims al voltant del món. Tanza, un jove de només dotze anys, lluita per la llibertat. Uros està a punt de sortir d’un reformatori juvenil. Blanca, una adolescent de Brooklin els pares de la qual són drogoaddictes. Bilu i João sobreviuen com a ‘nens del carrer’ de São Paulo. Jonathan, un fotògraf de premsa desil·lusionat, redescobreix l’essència de la vida a través de la infantesa. Ciro i el seu amic Bertucciello assalten un motorista per robar-li el seu rolex i emprenen una fugida cap a una infantesa veritable. Song Song i Little Cat viuen dues vides paral·leles en circumstàncies oposades.
Entrada gratuïta. Públic Adult

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *