2. Qui som

angel1.JPG

Àngel Raluy és coordinador del grup de treball “L’anglès n’és la clau” i professor d’anglès a l’EOI del Prat des de l’any 2003. Abans havia treballat a secundària i a primària als Estats Units com a professor visitant dintre d’un programa d’educació bilingüe durant sis anys. Actualment és coordinador d’un programa europeu Grundtvig en el qual participa l’Escola Oficial d’Idiomes del Prat. L’Àngel té un doctorat en semàntica intercultural.

e-mail: raluy4@hotmail.com

altres_223.jpg

Glòria Casas també és coordinadora del grup de treball i treballa al Centre de Recursos del Prat de Llobregat.

e-mail: gcasas@xtec.cat

leticia-2

Leticia Marfil és diplomada en Estadística per la UB. Treballa com a tècnica mitjana al Departament d’Educació de l’Ajuntament del Prat. És responsable de projectes europeus i coordinadora de les activitats relacionades amb l’anglès que es duen a terme des del departament. És un dels membres del grup de treball “El Prat s’obre al món, l’anglès n’és la clau”

e-mail: marfil@elprat.cat

jherresa.jpg

Judit Herrera és membre activa del grup de treball. Treballa com a professora d’anglès a l’IES Baldiri Guilera del Prat de Llobregat. Està molt interessada en l’anglès i les TIC. Pel que fa a l’anglès, l’any passat va coordinar un projecte d’intercanvi eTwinning amb una escola belga. Respecte a les noves tecnologies, està estudiant un màster a la UOC sobre ‘Educació i e-learning’.

e-mail: jherresa@gmail.com

margarita.jpg

Margarita Pérez i Turró és mestre especialista d’anglès i secretària del CEIP Charles Darwin.

e-mail: mperez30@xtec.cat

escola-dadults.JPG

L’Escola d’Adults Terra Baixa és també un membre actiu d’aquest grup de treball ja que ensenya anglès a diversos grups amb nivells i edats diferents.

e-mail: acamino@xtec.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *