1. Ideari

El grup de treball del Prat s’obre al mon, l’anglès n’és la clau te com a objectiu principal:

1.  millorar l’ensenyament i l’aprenentatge de la llengua anglesa als centres educatius del Prat de Llobregat, a la comunitat educativa així com a la ciutat i

2. fomentar els intercanvis interculturals.

El seu propòsit inicial és aixoplugar, assessorar i donar suport a totes les persones i institucions implicades en el camp de les llengües estrangeres a la nostra comunitat i als representants de centres de primària, secundària i adults.

 

El nostre grup de treball va néixer arran de la necessitat, detectada en el marc de la Comissió del Pla de Formació de Zona, de millorar tant l’ensenyament com l’aprenentatge de l’anglès als centres educatius del Prat. Per tal de fer front a aquest repte, el Centre de Recursos, l’Ajuntament i l’Escola Oficial d’Idiomes del Prat varen endegar un grup de treball, amb el recolzament del Departament d’Educació, que tenia per objectiu de dissenyar un projecte d’actuacions que promogués el coneixement de l’anglès no només a les escoles i a les famílies sinó també a les institucions i a la societat pratenca en general.

En un primer moment, es varen produir un seguit de trobades entre les diverses institucions implicades per tal d’establir una xarxa de comunicació que permetés tant recollir projectes passats i presents com compartir recursos i idees per a actuacions futures.

Finalment, es va impartir un curs en llengua anglesa de 60 hores per a no especialistes com a resposta a les peticions dels docents de la nostra ciutat. En aquesta mateixa línia, l’EOI del Prat va incrementar considerablement el nombre de places reservades per a mestres i professors per al curs 2006-2007 com a part del programa de difusió de les llengües estrangeres entre el professionals de l’educació. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *