ACTIVITATS DEL 1r TRIMESTRE. CURS 2014 / 15

Algunes de les activitats que hem fet aquest primer trimestre han estat aquestes:

TOTA L’ESCOLA

LA CASTANYADA
Un any més vam celebrar la festa de la castanyada al pati de l’escola. Els nois i noies de 6è al matí van fer un edició més de RÀDIO PATI i per la tarda vestits de castanyers i castanyeres van repartir castanyes i panellets.

VISITA DEL FORÇA LLEIDA A L’ESCOLA

Ve el Força Lleida a l’escola!!! El passat mes d’octubre van venir a l’escola tres jugadors de l’equip de bàsquet de la ciutat de Lleida. Ens van fer una xerrada interessantíssima sobre els valors a l’esport i després van jugar amb els alumnes de 6è. Ah!, i també vam poder entrevistar-los. Va ser una tarda de bàsquet genial!!!

Al finalitzar ens van regalar entrades per poder veure un partit al Barris Nord. Va ser genial.

GRAN RECAPTE 2014

Un any més la comunitat educativa de l’Escola d’Almenar va col•laborar amb Carites Almenar en el Gran Recapte 2014.

NADAL 2014

Com cada any vam celebrar el Nadal decorant tot el centre. Va venir el Camarlenc a visitar-nos i els més petits vam fer cagar la soca.

També un any més i una generació vam portar a terme la representació dels Pastorets d’Almenar

[youtube width=”600″ height=”400″]http://youtu.be/AqSJh4Xshzs[/youtube]

El Nadal dels més petits…

Al cicle d’infantil de l’Escola d’Almenar hem celebrat el Nadal.
Les nenes i els nens de P-3, P-4 i P-5  han donat menjar  a la soca, i l’han fet cagar; han escrit la carta als Reis Mags de l’Orient i l’han entregada al Camarlenc, i moltes coses més…
Mireu que bé ens ho hem passat!!!

El Nadal a Cicle inicial

Per Nadal l’alumnat de Cicle Inicial vam celebrar les tradicions del Nadal: el camarlenc, la soca , decorar l’escola… què divertit!

EDUCACIÓ INFANTIL

VISITA DEL MOSSOS

Els més petits de l’escola van poder fer una estona de policies. Això de tocar la sirena del cotxe era molt divertit.

TALLER DE TINT NATURAL
Les alumnes i els alumnes d’infantil, aquest primer trimestre, han realitzat un taller de tint natural amb l’artesana Carla de Ruiter. A la sortida de la tardor vàrem recollir fulles d’olivera i la pell de la nou; i amb aquests productes naturals hem realitzat un mocador tenyit emprant la tècnica de Batik. L’activitat ha estat subvencionada amb l’aportació de 5 euros per nen/a que ens fa l’AMPA . En aquest taller l’alumant d’infantil ha realitzat la decoració d’un mocador de cotó amb el verd de les fulles d’olivera i el marró de la pell de la nou.

P3

P4

P5

VISITA A LA BIBLIOTECA MUNICIAL

L’alumnat de CI va assistir a la biblioteca municipal d’Almenar i va participar en una activitat d’animació a la lectura. Vam riure molt !!!

VISITA D’UNIÓ DE PAGESOS

L’alumnat de CI va participar en una activitat on uns padrins que havien estat tota la vida pagesos, ens van explicar el seu bonic ofici.

CICLE MITJÀ

EDUCACIÓ VIAL

Fa poc els alumnes del cicle mitjà vam rebre la visita dels Mossos d’Esquadra, que ens van venir a explicar diferents normes per tal de millorar la nostra seguretat vial. Van estar molt simpàtics i vam aprendre molt!

CICLE SUPERIOR

EDUCACIÓ VIAL
La passada setmana, el 21 i 22 d’actubre, van venir els mossos d’esquadra a visitar-nos a l’escola.

Ens van fer activitats encaminades a la nostra educació vial. Ens ho vam passar molt bé i vam aprendre molt.

VISITA A RÀDIO ALMENAR

Aquest divendres 24 d’actubre, els alumnes de 5è i 6è vam visitar la ràdio d’Almenar. La Pili i la Laura ens van ensenyar com funciona la ràdio per dins i ens van deixar parlar en directe. Va ser una experiència extraordinària.

>

VISITA DELS AGENTS RURALS
Aquest passat 5 de novembre ens van visitar els agents rurals de la comarca del segrià. Aquest any va haver algunes novetats, i és que vam poder observar parts d’alguns animals morts.

A part d’aquesta nova pràctica , vam experimentar amb les diferents eines que disposen per rescatar animals, observar-los, etc. Ens ho vam passar molt bé.

Deixa un comentari