ACTIVITATS DEL 3r TRIMESTRE. CURS 2013 / 14

Algunes de les activitats que hem fet aquest tercer trimestre han estat aquestes:

TOTA L’ESCOLA

CLOENDA DE L’APADRINAMENT LECTOR 2014

Les darreres setmanes de curs vam celebrar l’acte de cloenda de l’apadrinament lector entre l’alumnat de CI i CS. Va ser molt emotiu.ENTREGA DELS PREMIS LITERARIS DE L’ESCOLA D’ALMENAR: SANT JORDI 2014

Com cada abril, des de fa més de 30 anys, l’Escola d’Almenar , amb la col·laboració de l’AMPA, va celebrar el seu concurs literari; aquest any vam fer un acte d’entrega de premis molt bonic al Local Social d’Almenar.REPRESENTACIÓ DE L’ADAPTACIÓ DE L’OBRA ALÍCIA AL PAÍS DE LES MERAVELLES

Un any més a l’abril portem a terme una representació teatral d’alguna obra rellevant, aquest any l’alumnat d’educació infantil i cicle inicial han representat una adaptació de l’obra: Alícia al país de les meravelles. Aquesta obra amb més de 150 actors ens ha transportat a tots a un veritable país de les meravelles….

Gràcies a l’Ajuntament i als pares, mares i padrines per ajudar-nos a fer una obra tan lluïda.

FOTOS DE LA REPRESENTACIÓ

VÍDEO DE LA REPRESENTACIÓ

TORNEU-NOS LES NOSTRES COMPANYES
L’alumnat i el professorat de l’escola hem fet una acte al pati, per demanar que les prop de 300 nenes segrestades a Nigèria puguin tornar a casa seva.

PATI LEMA

 

EDUCACIÓ INFANTIL

CONTES PER SANT JORDI

Els nens i nenes d’educació infantil vam celebrar la diada de Sant Jordi escoltant contes a la plaça del Mercat d’Almenar.

Vam riure moltíssim quan l’Aina i el LLuc Gueldos, el Jordi i l’Adrià Solaní, l’Àxel Solé i el Jordi Larrull van sortir a representar la llegenda de Sant Jordi. Ho van fer molt i molt bé.

Després vam visitar les tradicionals paradetes de roses i de llibres que hi havia al costat de la nostra escola.ENS VISITA UN GRAN ARTISTA

El passat 30 d’abril vam rebre la visita de l’il·lustrador Francesc Rovira. Ens va mostrar les seves habilitats artístiques dibuixant caragolets, bruixes, dofins, conillets i girafes. Després ens va signar les seves il·lustracions i nosaltres li vam donar les gràcies amb un fort aplaudiment.

CICLE INICIAL

SANT JORDI 2014

Per Sant Jordi un conta contes a la plaça del poble ens va visitar i per arrodonir el dia les parades de llibres i roses hem mirat.

VISITA DE L’IL·LUSTRADOR FRANCESC ROVIRA

Pels vols de Sant Jordi a l’escola ens ha visitat un il.lustrador; en Francesc Rovira que ens va ensenyar la seva feina i molt ens ha agradat. Mireu que ens va dibuixar….

TALLER DE SANT JORDI. FEM UNA ROSA PER LA MARE

Sant Jordi arribat i els nens i nenes de C.inicial una rosa per la mare hem treballat.

ACTIVITAT A LA BIBLIOTECA MUNICIPAL, L’ALUMNAT DE CS CONTA CONTES AL DE CI

Els nois i noies de cicle superior aquest any ens van preparar uns contes per explicar i nosaltres els nens i nenes de cicle inicial molt contents els hem escoltat.

ELS CIENTÍFICS DE PRIMER

Mentre l’alumnat de 6è estava preparant els experiments per la CIència al carrer, els nens i nenes de 1r també vam fer un munt d’experiments. Això de ser científic/ca va ser molt divertit.

CICLE MITJÀ

SORTIDA A LA NATURA

Aquest any per Sant Jordi l’alumnat de 3r i 4t vam sortir a la natura per dibuixar alguns dels arbres que vam veure. Vam gaudir d’un bonic dia de sol, vam fer esport i vam poder practicar el nostre art amb els dibuixos.

FEM PLÀSTICA !

Que bé ens ho passem amb la plàstica a l’escola!!!

ELS MESTRES EXPLIQUEN CONTES A LA BIBLIOTECA MUNICIPAL

L’alumnat del Cicle Mitjà vam visitar la Biblioteca d’Almenar i els nostres mestres Maribel i Toni, juntament amb les bibliotecàries, ens van explicar un munt d’històries d’aventures apassionants.

Aquesta activitat la fem per fomentar la lectura entre els nostres alumnes… i funciona!

 

L’ESCRIPTOR JORDI FOLCH ENS VISITA

El passat mes d’abril ens va venir a visitar l’escriptor Jordi Folch. Ens va fer una xerrada divertidíssima sobre el món dels llibres. A l’acabar ens va signar alguns exemplars.L’alumnat de 5è visità les aules de 4t a fi d’explicar-nos el contingut del llibre : “El llibre d’encanteris de la vella taràndula”, de l’escriptor Jordi Folck que, el dia 8 d’abril, va venir a la nostra escola.

CICLE SUPERIOR

TROBADA ESPORTIVA ALMENAR – ALFARRÀS

Aquest passat divendres 13 de juny, els alumnes de 6è de l’Escola d’Almenar, vam fer una trobada esportiva amb els alumnes de l’Escola d’Alfarràs.

En aquesta trobada vam aprofitar per conèixer els que seran companys nostres el curs vinent, i vam participar en un munt de jocs al camp de futbol.Vam passar molt bona estona tots plegats

Deixa un comentari