La meva escola de Cuba. Raimel

La meva escola de Cuba és més gran que la de Granollers. Està al centre de la ciutat de Cienfuegos que és la ciutat més bonica de Cuba.
A la classe hi ha molts nens i nenes. Totes les classes eren en castellà i una en anglès, però al pati nosaltres parlàvem castellà. Al pati jugàvem a moltes cosses: “al pilla pilla” o a veisbol, mai jugàvem a futbol.
Portàvem uniforme que era dels colors de la bandera de Cuba.
Els nens i nenes es portàvem bé perquè si no els professors s’enfadàvem i ens pegàvem.
Cada matí cantàvem l’himne i havíem de saludar la bandera com els militars, i després entràvem a classe. Ens deixàvem anar al lavabo. Fèiem classe des de les 8 del matí fins les 4:30, no sortien al mig dia com aquí, era tot el dia allà a l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *