Daily Archives: 11 maig 2009

La casa d’en Bryan

-Casa meva té tres dormitoris, un dels meus pares, un altre meu i el tercer no hi ha res.

-També té una cuina, un lavabo i un saló/menjador molt gran.

-Al saló/menjador hi ha la taula de l’ordinador, dos sofas grans, la taula de menjar uns prestatges amb llibres i flors, també hi ha un televisor, una catifa molt gran i res més, ah! i el balcó també que és gran.

-Al rebedor hi ha, un paraigüer, la porta, i un penja-robes.

-A la cuina hi ha la nevera, una campana extractora, els armaris, un cubell d’escombraries, l’aigüera, l’aixeta, un forn i per últim la cuina.

-Al meu dormitori hi ha un armari, un llit amb coixíns, mantes i llençols, també hi ha un televisor amb la playstation.3 i un DVD, al costat hi ha una taula de fer els deures, també hi ha un radiador, res més.

-Al lavabo o bany, hi ha un vàter, paper de vàter, al costat hi ha el lavabo amb un mirall, i al costat hi ha una tovallola, a la vora hi ha la dutxa amb una cortina, i el saló etc… i res més.

-En el safreig hi ha una rentadora per rentar la roba bruta, al costat hi ha un armari per guardar el menjar i també hi ha un balcó no tan gran com el altre.

La casa d’en Joan

A casa meva hi ha un rebedor on hi ha un penja-robes,també hi ha una sala menjador ,hi ha tres habitacions i un labavo,el labavo te una dutxa, un váter etc…També hi ha una cuina amb un forn, moltes cassoles, gots i plats.Hi ha una sala d’estudi, en el safreig hi ha una rentadora amb roba bruta.

Moussou: descripció de casa meva

A casa meva hi ha tres dormitoris i un lavabo. Al lavabo hi ha una dutxa i no una banyera. A lana cuina hi ha nevera, cuina i aigüera i l´aixeta. Hi ha un menjador amb una taula de fusta i les cadires de fusta i hi ha una sala d´estar amb tres sofà de dos places i cosas que no es veuen, però el sofà si que es veu i hi ha un passadís amb flors i a la porta de darrera hi ha un penja-roba i un paraigüer.