Els invasors de la web!

Sisè
  • Inici
  • Qui som?
  • Què llegim?
  • Escriu. Narracions breus
  • Històries fantàstiques
  • Jocs Florals
  • Enigma de la setmana
  • Fòrum
  • AGENDA
  • Contacte

Saps trobar les errades? (13) Fer tallarines

18 gener 2011


Preparació:

Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Possar la farina amb la sal a la taula de la cuina i formar una espècie de curona amb un furat en el centre.Situar allí els ous.

Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).

Quan hagim acabat de formar la massa, deixar-ho reposar per mitxa hora cobert amb un drap en un lloc a temperatura ambient.

Categories
Llengües
Etiquetes
Alimentació, Fem de detectius
Comentaris RSS
Comentaris RSS

« Nois i noies! Tenim un missatge!! Vinga, vinga!!! »

34 respostes a “Saps trobar les errades? (13) Fer tallarines”

« Comentaris anteriors
  1. kiara ha dit:
    27 gener 2011 a les 17:37

    Preparació:

    Posar els ous en un bol i batrel’s per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula de la cuina i formar una espècie de corona amb un forat en el centre.Situar allí els ous.

    Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poca!).

    Quan hagim acabat de formar la massa, deixar-ho reposar per mitxa hora cobert amb un drap en un lloc a temperatura ambient

  2. dustin ha dit:
    24 gener 2011 a les 10:25

    Preparació:
    Posar els ous en un bol i batrel’s per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula de la cuina i formar una espècie de corona amb un forat en el centre.Situar allí els ous.

    Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poca!).

    Quan hagim acabat de formar la massa, deixar-ho reposar per mitxa hora cobert amb un drap en un lloc a temperatura ambient.

  3. cristian anchundia ha dit:
    24 gener 2011 a les 10:25

    hola!!!!!!!!!!!!!!!

    Preparació:

    Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula
    de la cuina i formar una especie de corona amb un forat en el centre .Situar allí els ous.

    Usant nomes la punta dels dits anar incomporant els ous a la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).

    Quan hagim acabat de formar la massa, dexar-ho reposar per mitja hora cobret amb un trap en un lloc amb temperatura ambiental.

  4. cesar ha dit:
    23 gener 2011 a les 13:05

    Preparació:

    Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Possar la farina amb la sal a la taula de la cuina i formar una espècie de corona amb un forat en el centre.Situar allí els ous.

    Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).

    Quan hagim acabat de formar la massa, deixar-ho reposar per mitxa hora cobert amb un drap en un lloc a temperatura ambient.

  5. fernanda* ha dit:
    23 gener 2011 a les 12:28

    Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Possar la farina amb la sal a la taula de la cuina i formar una espècie de corona amb un forat en el centre.Situar allí els ous.

    Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, afegir aigua (molt poc!).

    Quan hagim acabat de formar la massa, deixar-ho reposar per mitja hora cobert amb un drap en un lloc a temperatura ambient.

  6. lady vanessa ha dit:
    21 gener 2011 a les 20:17

    Preparació:

    Posar els ous en un bol i batrel’s per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula de la cuina i formar una espècie de corona amb un forat en el centre.Situar allí els ous.

    Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poca!).

    Quan hagim acabat de formar la massa, deixar-ho reposar per mitxa hora cobert amb un drap en un lloc a temperatura ambient

    adeuu 😉

  7. anabel ha dit:
    21 gener 2011 a les 14:37

    Preparació:

    Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula
    de la cuina i formar una especie de corona amb un forat en el centre .Situar allí els ous.

    Usant nomes la punta dels dits anar incomporant els ous a la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).

    Quan hagim acabat de formar la massa, dexar-ho reposar per mitja hora cobret amb un trap en un lloc amb temperatura ambiental.

  8. Fermin ha dit:
    21 gener 2011 a les 12:08

    Preparació:

    Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula
    de la cuina i formar una especie de corona amb un forat en el centre .Situar allí els ous.

    Usant nomes la punta dels dits anar incomporant els ous a la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).

    Quan hagim acabat de formar la massa, dexar-ho reposar per mitja hora cobret amb un trap en un lloc amb temperatura ambiental.

  9. Daniela ha dit:
    20 gener 2011 a les 21:34

    Preparació:

    Posar els ous en un bol i batrel’s per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula de la cuina i formar una espècie de corona amb un forat en el centre.Situar allí els ous.

    Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poca!).

    Quan hagim acabat de formar la massa, deixar-ho reposar per mitxa hora cobert amb un drap en un lloc a temperatura ambient

  10. sandra ha dit:
    20 gener 2011 a les 19:54

    Preparació:

    Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula
    de la cuina i formar una especie de corona amb un forat en el centre .Situar allí els ous.

    Usant nomes la punta dels dits anar incomporant els ous a la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).

    Quan hagim acabat de formar la massa, dexar-ho reposar per mitja hora cobret amb un trap en un lloc amb temperatura ambiental.

  11. Zoila ha dit:
    20 gener 2011 a les 19:23

    Preparació:

    Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula
    de la cuina i formar una especie de corona amb un forat en el centre .Situar allí els ous.

    Usant nomes la punta dels dits anar incomporant els ous a la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).

    Quan hagim acabat de formar la massa, dexar-ho reposar per mitja hora cobret amb un trap en un lloc amb temperatura ambiental.

  12. *Alba D* ha dit:
    20 gener 2011 a les 16:24

    Preparació:

    Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula
    de la cuina i formar una especie de corona amb un forat en el centre .Situar allí els ous.

    Usant nomes la punta dels dits anar incomporant els ous a la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).

    Quan hagim acabat de formar la massa, dexar-ho reposar per mitja hora cobret amb un trap en un lloc amb temperatura ambiental.

  13. Adriana A. ha dit:
    20 gener 2011 a les 16:23

    Preparació:

    Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula
    de la cuina i formar una especie de corona amb un forat en el centre .Situar allí els ous.

    Usant nomes la punta dels dits anar incomporant els ous a la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).

    Quan hagim acabat de formar la massa, dexar-ho reposar per mitja hora cobret amb un trap en un lloc amb temperatura ambiental.

  14. nelson ha dit:
    20 gener 2011 a les 12:41

    Preparació:

    Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula de la cuina i formar una espècie de corona amb un furat en el centre. Situar allí els ous.
    Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).
    Quan hem acabat de formar la massa, deixar-ho reposar per mitja hora cobert amb un drap en un lloc a temperatura ambient

« Comentaris anteriors

Fer un comentari

Feu clic aquí per cancel·lar la resposta.

 

Articles

Acudits Addiccions Agenda Alimentació Animals Arts Barça Bloc Botigues Cinema comiat Conferències Convivència Descripcions Drets i deures Endevinalles English Enquestes Entrevistes Escola Esport Expliquem contes Fem de detectius Fem de periodistes Festes Fotos Històries fantàstiques Humans Humor Jocs Jocs florals Llengües Medi Ambient Monuments Música Personatges Planetes Plàstica Poemes Publicitat Salut Tecnologies Televisió Vacunes Videos

Calendari

gener 2011
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« des.   febr. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

* Consulta *

  • Biblioteques a l’Hospitalet
  • Diccionari Català
  • Diccionari English-Castellà
  • Diccionari multilingüe
  • Diccionario Castellano
  • Eduwiki
  • Enciclopèdia Catalana
  • Mitjans digitals
  • Sinònims i antònims
  • Verbs conjugats

- Blocs / Webs -

  • Bloc d’Educació Física
  • El nostre llibre digital
  • Els blocs més actius
  • La Xafardera de Sisè
  • Pau Delclòs
  • Web de l’escola

Anglès

  • halloween
  • In English…
  • jocs anglès
  • jocs halloween
  • Les tres bessones. Un monstre a casa.
  • Our english friends

Castellà

  • Análisis de frases
  • Caza las sílabas
  • Descifra el mensaje
  • Descubre frases misteriosas
  • El cofre de las palabras
  • Escribe correctamente
  • La construcción de textos
  • Las letras del faraón
  • Ortografía
  • ortografia castellana
  • Ortografíate
  • Pasatiempos
  • Practica la ortografía
  • Sujeto y predicado
  • Tipos de textos

Català

  • Cavall Fort.Sant Jordi.
  • Creem històries.
  • Creem la nostra llegenda de Sant Jordi
  • Enigmes
  • Esbrina el codi
  • Jocs de memòria i trencaclosques
  • juguem amb la poesia
  • Lectura eficaç
  • Locucions
  • Morfosintaxi
  • Què llegeixes?
  • Sant Jordi.
  • Tenen diftong?
  • Una de dues
  • Velo-paraules
  • Vols conèixer noves lectures? Endisa-t’hi!

Ciutadania

  • Drets dels Infants
  • Drets humans
  • Joc drets de la infància

estiu

  • activitats estiu

Festes i tradicions

  • Carnaval
  • Creem postals
  • Sant Jordi. Origen i definició.

Internet

  • Compte amb la webcam
  • Internet amb seny
  • Navegació segura

Matemàtiques

  • càlcul mental
  • Comemates
  • Divisions per dues xifres
  • Espai i forma
  • Jocs matemàtics
  • Juga amb les mates
  • Matemàgic
  • Quantes multiplicacions fas bé en 2 min?
  • U1-Nombres primers
  • U10-Coordenades del pla
  • U2-Arrels quadrades
  • U2-Com fer arrels quadrades?
  • U2-Potències
  • U2-Potències en base 10
  • U2-Troba els divisors
  • U3- Les parts d’un nombre (fraccions)
  • U3- Relació de parts amb fraccions
  • U3- Resta de fraccions
  • U3-Divisió de fraccions
  • U3-Fracció d’un nombre
  • U3-Reduir fraccions a comú denominador
  • U4-De fraccions a decimals
  • U4-Dècimes, centèssimes, milèssimes
  • U4-Descomposició nombres decimals
  • U4-Divisions decimals al dividend
  • U4-Divisions decimals al dividend i divisor
  • U4-Divisions decimals al divisor
  • U4-Fraccions decimals
  • U4-Multiplicar decimals
  • U4-Multipliquem decimals
  • U4-Restes decimals
  • U4-Sumes decimals
  • U5-Angles
  • U5-Angles complementaris i suplementaris
  • U5-Els angles i les mesures
  • U5-Graus, minuts i segons
  • U5-Mesurem objectes
  • U5-Tipus d’angles
  • U6-Circumferència i cossos geomètrics
  • U6-El perímetre
  • U6-Figures circulars a l’entorn
  • U6-Longitud de la circumferència
  • U6-Polígons
  • U6-Repàs dels polígons
  • U7-Comprem amb descompte
  • U7-Descomptes al mercat
  • U7-Percentatge i proporcionalitat
  • U7-Percentatges
  • U7-Proporcionalitat
  • U8-Àrees

Medi Social i Natural

  • “Pasapalabra” d’animals
  • alimentació
  • Aristòtil
  • Copèrnic
  • El Big Bang
  • El tsunami
  • Galileu
  • Honoloko
  • Joc de la prehistòria
  • La oca de las ciencias
  • La Terra
  • Les vacunes: un tema prou conegut per vosaltres!
  • Plató
  • U10-Espanya. On és..?
  • U10-Identifica comunitats autònomes
  • U10-Les comunitats autònomes
  • U12-Mapa d’europa
  • U12-Països d’Europa
  • U2-A veure si has entès la unitat? (els éssers vius)
  • U3-El gust
  • U3-El tacte
  • U3-Els sentits: sopa de lletres
  • U3-L’oïda
  • U3-L’olfacte
  • U3-La vista
  • U3-Òrgans dels sentits
  • U4-Aparells reproductors
  • U4-La menstruació
  • U4-La reproducció humana
  • U9-Espanya. El relleu.
  • U9-Espanya. Rius i mars.
  • U9-Les costes d’Espanya
  • U9-Relleu d’Espanya
  • U9-Rius d’Espanya

Música

  • Karaoke
  • Karaoke
  • Mozart
  • Músiques del món
  • Stravinski

Plàstica

  • Dibuixa
  • Estora pel ratolí
  • Fes de Picasso
  • Mil cares

Varis

  • Agudeza visual
  • Astronomia
  • Bicicla’t
  • Decorador d’interiors
  • Joc d’en Doll
  • Joc de granotes
  • Jocs Bob Esponja
  • Jocs Can Seixanta
  • Jocs per la ment
  • Lluvia de letras
  • Puzzles
  • Sant Jordi
  • Scrabble
  • Sudoku
  • Tangram
  • Tasta’m
  • Trencaclosques
  • Tres en ratlla
  • Troba diferències

Comentaris recents

  • Cristoo en
  • carles en Adéu!!!!!
  • ♥Alba D♥ en Despedida
  • Kaarooliinaa en Despedida
  • Zoila en Despedida
  • Montse en Adéu!!!!!
  • Patrycja en Despedida
  • sandra en Adéu!!!!!
  • Patrycja en Adéu!!!!!
  • Zoila en Adéu!!!!!

Ens han visitat..

contador de visitas

El temps

El tiempo en Hospitalet de Llobregat, L´

Tradueix a…

Ens presentem…

Accés

  • Entra
  • RSS dels articles
  • RSS dels comentaris
  • WordPress.org
rss Comentaris RSS valid xhtml 1.1 design by jide powered by Wordpress get firefox