Saps trobar les errades? (13) Fer tallarines
18 gener 2011
Preparació:
Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Possar la farina amb la sal a la taula de la cuina i formar una espècie de curona amb un furat en el centre.Situar allí els ous.
Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).
Quan hagim acabat de formar la massa, deixar-ho reposar per mitxa hora cobert amb un drap en un lloc a temperatura ambient.
Preparació:
Posar els ous en un bol i batrel’s per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula de la cuina i formar una espècie de corona amb un forat en el centre.Situar allí els ous.
Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poca!).
Quan hagim acabat de formar la massa, deixar-ho reposar per mitxa hora cobert amb un drap en un lloc a temperatura ambient
Preparació:
Posar els ous en un bol i batrel’s per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula de la cuina i formar una espècie de corona amb un forat en el centre.Situar allí els ous.
Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poca!).
Quan hagim acabat de formar la massa, deixar-ho reposar per mitxa hora cobert amb un drap en un lloc a temperatura ambient.
hola!!!!!!!!!!!!!!!
Preparació:
Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula
de la cuina i formar una especie de corona amb un forat en el centre .Situar allí els ous.
Usant nomes la punta dels dits anar incomporant els ous a la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).
Quan hagim acabat de formar la massa, dexar-ho reposar per mitja hora cobret amb un trap en un lloc amb temperatura ambiental.
Preparació:
Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Possar la farina amb la sal a la taula de la cuina i formar una espècie de corona amb un forat en el centre.Situar allí els ous.
Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).
Quan hagim acabat de formar la massa, deixar-ho reposar per mitxa hora cobert amb un drap en un lloc a temperatura ambient.
Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Possar la farina amb la sal a la taula de la cuina i formar una espècie de corona amb un forat en el centre.Situar allí els ous.
Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, afegir aigua (molt poc!).
Quan hagim acabat de formar la massa, deixar-ho reposar per mitja hora cobert amb un drap en un lloc a temperatura ambient.
Preparació:
Posar els ous en un bol i batrel’s per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula de la cuina i formar una espècie de corona amb un forat en el centre.Situar allí els ous.
Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poca!).
Quan hagim acabat de formar la massa, deixar-ho reposar per mitxa hora cobert amb un drap en un lloc a temperatura ambient
adeuu 😉
Preparació:
Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula
de la cuina i formar una especie de corona amb un forat en el centre .Situar allí els ous.
Usant nomes la punta dels dits anar incomporant els ous a la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).
Quan hagim acabat de formar la massa, dexar-ho reposar per mitja hora cobret amb un trap en un lloc amb temperatura ambiental.
Preparació:
Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula
de la cuina i formar una especie de corona amb un forat en el centre .Situar allí els ous.
Usant nomes la punta dels dits anar incomporant els ous a la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).
Quan hagim acabat de formar la massa, dexar-ho reposar per mitja hora cobret amb un trap en un lloc amb temperatura ambiental.
Preparació:
Posar els ous en un bol i batrel’s per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula de la cuina i formar una espècie de corona amb un forat en el centre.Situar allí els ous.
Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poca!).
Quan hagim acabat de formar la massa, deixar-ho reposar per mitxa hora cobert amb un drap en un lloc a temperatura ambient
Preparació:
Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula
de la cuina i formar una especie de corona amb un forat en el centre .Situar allí els ous.
Usant nomes la punta dels dits anar incomporant els ous a la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).
Quan hagim acabat de formar la massa, dexar-ho reposar per mitja hora cobret amb un trap en un lloc amb temperatura ambiental.
Preparació:
Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula
de la cuina i formar una especie de corona amb un forat en el centre .Situar allí els ous.
Usant nomes la punta dels dits anar incomporant els ous a la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).
Quan hagim acabat de formar la massa, dexar-ho reposar per mitja hora cobret amb un trap en un lloc amb temperatura ambiental.
Preparació:
Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula
de la cuina i formar una especie de corona amb un forat en el centre .Situar allí els ous.
Usant nomes la punta dels dits anar incomporant els ous a la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).
Quan hagim acabat de formar la massa, dexar-ho reposar per mitja hora cobret amb un trap en un lloc amb temperatura ambiental.
Preparació:
Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula
de la cuina i formar una especie de corona amb un forat en el centre .Situar allí els ous.
Usant nomes la punta dels dits anar incomporant els ous a la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).
Quan hagim acabat de formar la massa, dexar-ho reposar per mitja hora cobret amb un trap en un lloc amb temperatura ambiental.
Preparació:
Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula de la cuina i formar una espècie de corona amb un furat en el centre. Situar allí els ous.
Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).
Quan hem acabat de formar la massa, deixar-ho reposar per mitja hora cobert amb un drap en un lloc a temperatura ambient