Saps trobar les errades? (19)
14 febrer 2011El dinar!
Tant si es fa a cassa com al manjador ascola, aquet és l’àpat mes importan, quant a cuantitat i barietat d’aliments, del dia.
És recomanable que el componguin entre cuatre i sis grups d’alimens (farinacis, berdures, fruites, olis, càrnics, làctics), utilitzan tècniques culinàries ven bariades al llarc de la semana.
Les quantitats de les rassions serbides, igual que en la resta d’àpats, han d’anar d’acord am las nececitats pròpies de l’edad, i han de respactar la sensació de gana expressada.
cassa:casa
manjador:menjador
escola:escolar
aquet:aquest
mes:més
importan:important
quant a:quanta
cuantitat:quantitat
barietat:varietat
alimens:aliments
berdures:verdures
utilizant:utilitzant
ven:ben
bariades:variades
llarc:llarg
semana:setmana
rassions:racions
serbides:servides
am:amb
las:les
nececitats:necesitats
respactar:respectar
cassa: casa
manjador: menjador
escola: escolar
aquet: aquest
mes: més
importan: important
quant a: quanta
cuantitat: quantitat
barietat: varietat
alimens: aliments
berdures: verdures
utilizant: utilitzant
ven: ben
bariades: variades
llarc: llarg
semana: setmana
rassions: racions
serbides: servides
am: amb
las: les
nececitats: necesitats
respactar: respectar
El dinar!
Tant si es fa a cassa com al menjador escola, aquest és l’àpat mes important, quant a quantitat i varietat d’aliments, del dia.
És recomanable que el componguin entre quatre i sis grups d’aliments (farinacis, verdures, fruites, olis, càrnies, làctics), utilitzant tècniques culinàries ven variades al llarg de la setmana.
Les quantitats de les racions servides, igual que en la resta d’àpats, han d’anar d’acord am las necessitats pròpies de l’edad, i han de respectar la sensació de gana expressada.
El dinar!
Tant si es fa a cassa com al menjador escola, aquet és l’àpat mes important, quant a quantitat i varietat d’aliments, del dia.
És recomanable que el componguin entre quatre i sis grups d’aliments (farinacis, verdures, fruites, olis, càrnics, làctics), utilitzen tècniques culinàries ven variades al llars de la setmana.
Les quantitats de les reccions servides, igual que en la resta d’àpats, han d’anar d’acord am las necessitats pròpies de l’edat, i han de respectar la sensació de gana expressada
cassa:casa
manjador:menjador
escola:escolar
aquet:aquest
mes:més
importan:important
quant a:quanta
cuantitat:quantitat
barietat:varietat
alimens:aliments
berdures:verdures
utilizant:utilitzant
ven:ben
bariades:variades
llarc:llarg
semana:setmana
rassions:racions
serbides:servides
am:amb
las:les
nececitats:necesitats
respactar:respectar
adeu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
assa………casa
manjador…….menjador
escola……..escolar
aquet……aquest
mes…..més
importa….:important
quant a…….quanta
cuantitat……quantitat
barietat…varietat
alimens….aliments
berdures…verdures
utilizant…..utilitzant
ven…..ben
bariades…..variades
llarc….llarg
semana…..setmana
rassions…..racions
serbides….servides
am…..amb
las….les
nececitats…necessitats
respactar….respectar
El dinar!
Tant si es fa a cassa com al menjador escola, aquet és l’àpat mes important, quant a quantitat i varietat d’aliments, del dia.
És recomanable que el componguin entre cuatre i sis grups d’aliments (farinacis, verdures, fruites, olis, càrnics, làctics), utilitzen tècniques culinàries ven variades al llarc de la setmana.
Les quantitats de les rasions serbides, igual que en la resta d’àpats, han d’anar d’acord amb las nececitats pròpies de l’edad, i han de respectar la sensació de gana expressada.
El dinar!
Tant si es fa a cassa com al menjador escola, aquet és l’àpat mes importan, quant a quantitat i varietat d’aliments, del dia.
És recomanable que el componguin entre quatre i sis grups d’aliments (farinacis, verdures, fruites, olis, càrnics, làctics), utilitzant tècniques culinàries ven variades al llarg de la semana.
Les quantitats de les pressions servides, igual que en la resta d’àpats, han d’anar d’acord am las necessitats pròpies de l’edat, i han de respectar la sensació de gana expressada.
Hola!!!aqui os deixo la errada
El dinar!
Tant si es fa a cassa com al menjador escola, aquet és l’àpat mes important, quant a quantitat i varietat d’aliments, del dia.
És recomanable que el componguin entre cuatre i sis grups d’aliments (farinacis, verdures, fruites, olis, càrnics, làctics), utilitzen tècniques culinàries ven variades al llarc de la setmana.
Les quantitats de les racions servides, igual que en la resta d’àpats, han d’anar d’acord am las necessitats pròpies de l’edad, i han de respectar la sensació de gana expressada.
cassa:casa
manjador:menjador
escola:escolar
aquet:aquest
mes:més
importan:important
quant a:quanta
cuantitat:quantitat
barietat:varietat
alimens:aliments
berdures:verdures
utilizant:utilitzant
ven:ben
bariades:variades
llarc:llarg
semana:setmana
rassions:racions
serbides:servides
am:amb
las:les
nececitats:necesitats
respactar:respectar
PETONSSS!!!!!!!!
DEWWWWWWWWWWWWWW
El dinar!
Tant si es fa a cassa com al menjador escolar, aquet és l’àpat mes important, quant a quantitat i varietat d’aliments, del dia.
És recomanable que el componguin entre quatre i sis grups d’aliments (farinacis, verdures, fruites, olis,, làctics), utilitzen tècniques culinàries ven variades al llarg de la setmana.
Les quantitats de les racions servides, igual que en la resta d’àpats, han d’anar d’acord am las necessitats pròpies de l’edat, i han de respectar la sensació de gana expressada.
El dinar!
Tant si es fa a cassa com al menjador escola, aquet és l’àpat mes important, quant a quantitat i varietat d’aliments, del dia.
És recomanable que el componguin entre quatre i sis grups d’aliments (farinacis, verdures, fruites, olis, cárnics, làctics), utilitzen tècniques culinàries ven variades al llarg de la setmana.
Les quantitats de les racions servides, igual que en la resta d’àpats, han d’anar d’acord am las necessitats pròpies de l’edat, i han de respectar la sensació de gana expressada.
Adeuuu
petonss!!
El dinar!
Tant si es fa a cassa com al menjador escola, aquet és l’àpat mes important, quant a quantitat i varietat d’aliments, del dia.
És recomanable que el componguin entre quatre i sis grups d’aliments (farinacis, verdures, fruites, olis, cárnics, làctics), utilitzen tècniques culinàries ven variades al llarg de la setmana.
Les quantitats de les racions servides, igual que en la resta d’àpats, han d’anar d’acord am las necessitats pròpies de l’edat, i han de respectar la sensació de gana expressada.
Adeuuu
petonss!!
El dinar!
Tant si es fa a cassa com al menjador escola, aquet és l’àpat mes important, quant a quantitat i varietat d’aliments, del dia.
És recomanable que el componguin entre quatre i sis grups d’aliments (farinacis, verdures, fruites, olis, cárnics, làctics), utilitzen tècniques culinàries ven variades al llarg de la setmana.
Les quantitats de les racions servides, igual que en la resta d’àpats, han d’anar d’acord am las necessitats pròpies de l’edat, i han de respectar la sensació de gana expressada.
El dinar!
Tant si es fa a cassa com al manjador de l’escola, aquest és l’àpat més important, quant a quantitat i barietat d’aliments, del dia.
És recomanable que el componguin entre quatre i sis grups d’alimens (farinacis, verdures, fruites, olis, càrnics, làctics), utilitzan tècniques culinàries ben bariades al llarg de la semana.
Les quantitats de les rassions serbides, igual que en la resta d’àpats, hem d’anar d’acord amb les nececitats pròpies de l’edad, i han de respactar la sensació de gana expressada.
El dinar!
Tant si es fa a cassa com al menjador escola, aquet és l’àpat mes important, quant a quantitat i varietat d’aliments, del dia.
És recomanable que el componguin entre quatre i sis grups d’aliments (farinacis, verdures, fruites, olis, cárnics, làctics), utilitzen tècniques culinàries ven variades al llarg de la setmana.
Les quantitats de les racions servides, igual que en la resta d’àpats, han d’anar d’acord am las necessitats pròpies de l’edat, i han de respectar la sensació de gana expressada.
El dinar!
Tant si és fa a casa com al menjador de L’escola, aquest és l’apat més important, quan a cuantitat i barietat d’aliments, del dia.
És recomanable que el componguin entre cuatre i sis grups d’aliments (farinatis, verdures, fruites, oli, càrnics, làctics), utilitzant tècniques culinàries ven bariades al llarg de la setmana.
Les quantitats de les rasions serbides, iguals que en la resta d’apats, han d’anar d’acord amb las nessecitats pròpies de l’edad, i han de respetar la sensacións
Hola 😉
El dinar!
Tant si es fa a cassa com al menjador escola, aquet és l’àpat mes important, quant a quantitat i varietat d’aliments, del dia.
És recomanable que el componguin entre quatre i sis grups d’aliments (farinacis, verdures, fruites, olis, càdmics, làctics), utilitzen tècniques culinàries ven variades al llar de la setmana.
Les quantitats de les racions servides, igual que en la resta d’àpats, han d’anar d’acord am las necessitats pròpies de l’edat, i han de respectar la sensació de gana expressada.
Adeeu 🙂
El dinar!
Tant si es fa a casa com al manjador a lescola, aquet és l’àpat mes importan, quant a cuantitat i barietat d’aliments, del dia.
És recomanable que el componguin entre cuatre i sis grups d’alimens (farinacis, verdures, fruites, olis, càrnics, làctics), utilitzan tecniques culinàries ven variades al llarc de la semana.
Les quantitats de les rasions serbides, igual que en la resta d’àpats, han d’anar d’acord am las nececitats pròpies de l’edad, i han de respactar la sensació de gana expressada.
El dinar!
Tant si és fa a casa com al menjador de L’escola, aquest és l’apat més important, quan a cuantitat i barietat d’aliments, del dia.
És recomanable que el componguin entre cuatre i sis grups d’aliments (farinatis, berdures, fruites, oli, càrnics, làctics), utilitzant tècniques culinàries ven bariades al llarg de la setmana.
Les quantitats de les rasions serbides, iguals que en la resta d’apats, han d’anar d’acord amb las nessecitats pròpies de l’edad, i han de respetar la sensacións de gana expresada.