Saps trobar les errades? (14)
24 gener 2011Per treballar més fàcilment es pot dividir en dos trossos. Estirar cadascuna de les parts (mentre és treballa amb una cobrir l’altra amb un drap una miqua humit perquè no s’assequi). Enfarinar la taula on treballarem la pasta, situar allí la maça i cumençar a estirar. Usar per a aixo un corró. Cal tractar de donar-li a la massa una forma rectangular.
Ha de quedar ben estirada. Per fer tallarines el millor és estirar-la el més fi possible. Quan estigui llesta deixar-la reposar per uns quince minuts.
Després d’aquest temps s’enfarina la massa i es doblega cada 8 o 10 centímetres. Cal anar amb compte que no s’enganchi.
Correcció: es, mica, massa, començar, això, quinze, s’enganxi.
Per treballar més fàcilment es pot dividir en dos trossos. Estirar cadascuna de les parts (mentre és treballa amb una cobrir l’altra amb un drap una mica humit perquè no s’assequi). Enfarinar la taula on treballarem la pasta, situar allí la maça i començar a estirar. Usar per a això un corró. Cal tractar de donar-li a la massa una forma rectangular.
Ha de quedar ben estirada. Per fer tallarines el millor és estirar-la el més fi possible. Quan estigui llesta deixar-la reposar per uns quinze minuts.
Després d’aquest temps s’enfarina la massa i es doblega cada 8 o 10 centímetres. Cal
anar amb compte que no s’enganxi
Posar els ous en un bol i batrel’s per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula de la cuina i formar una espècie de corona amb un forat en el centre.Situar allí els ous.
Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poca!).
Quan hagim acabat de formar la massa, deixar-ho reposar per mitxa hora cobert amb un drap en un lloc a temperatura ambient
trossos:troços
miqua:mica
alli:allí
aixo:aixó
cumençar:començar
s’enganchi:s’engaxi
trossos:troços
miqua:mica
alli:allí
cumençar:començar
aixo:això
s’enganchi:s’enganxi
deu.
Per treballar més fàcilment es pot dividir en dos trossos. Estirar cadascuna de les parts (mentre és treballa amb una cobrir l’altra amb un drap una mica humit perquè no s’assequi). Enfarinar la taula on treballarem la pasta, situar allí la maça i començar a estirar. Usar per a això un corró. Cal tractar de donar-li a la massa una forma rectangular.
Ha de quedar ben estirada. Per fer tallarines el millor és estirar-la el més fi possible. Quan estigui llesta deixar-la reposar per uns quinze minuts.
Després d’aquest temps s’enfarina la massa i es doblega cada 8 o 10 centímetres. Cal
anar amb compte que no s’enganxi
Per treballar més fàcilment es pot dividir en dos troços. Estirar cadascuna de les parts (mentre és treballa amb una cobrir l’altra amb un drap una mica humit perquè no s’assequi). Enfarinar la taula on treballarem la pasta, situar allí la massa i començar a estirar. Usar per a això un corró. Cal tractar de donar-li a la massa una forma rectangular.
Ha de quedar ben estirada. Per fer tallarines el millor és estirar-la el més fi possible. Quan estigui llesta deixar-la reposar per uns quinze minuts.
Després d’aquest temps s’enfarina la massa i es doblega cada 8 o 10 centímetres. Cal anar amb compte que no s’engani-hi
Per treballar més fàcilment es pot dividir en dos troços. Estirar cadascuna de les parts (mentre és treballa amb una cobrir l’altra amb un drap una miqua humit perquè no s’assequi). En farinar la taula on treballarem la pasta, situar allí la massa i començar a estirar. Usar per a això un corró. Cal tractar de donar-li a la massa una forma rectangular.
Ha de quedar ben estirada. Per fer tallarines el millor és estirar-la el més fi possible. Quan estigui llesta deixar-la reposar per uns quince minuts.
Després d’aquest temps s’en farina la massa i es doblega cada 8 o 10 centímetres. Cal anar amb compte que no s’enganchi.
fates:
més-fi possible-Quan-estigui-llesta-deixar-la-
trços
mica
allí
començar
això
s’engaixin
🙂
-miqua :mica
-alli: allí
-cumençar: començar
-aixo: això
-s’enganchi: s’enganxi
-miqua :mica
-alli: allí
-cumençar: començar
-aixo: això
-s’enganchi: s’enganxi
miqua :mica
alli: allí
cumençar: començar
aixo: això
s’enganchi: s’enganxi
dew
hooola!!!!!!!!!! ;( 😉
trossos:troços
miqua:mica
alli:allí
cumençar:començar
aixo:això
s’enganchi:s’enganxi
Per treballar més fàcilment és pot dividir en dos trossos. Estirar cadascuna de les parts (mentre és treballa amb una cobrir l’altra amb un drap una miqua humit perquè no s’asequi). Enfarinar la taula on treballarem la pasta, situar alli la massa i començar a estirar. Usar per a aixo un corró. Cal tractar de donar-li a la massa una forma rectangular.
Ha de quedar ben estirada. Per fer tallarines el millor és estirar-la el més fi possible. Quan estigui llesta deixar-la reposar per uns quince minuts.
Després d’aquest temps s’enfarina la massa i es doblega cada 8 o 10 centímetres. Cal anar amb compte que no s’enganxi
adew
miqua : mica
alli : allí
cumençar : començar
aixo : això
s’enganchi : s’enganxi
🙂
-miqua :mica
-alli: allí
-cumençar: començar
-aixo: això
-s’enganchi: s’enganxi
trossos:troços
miqua:mica
alli:allí
cumençar:començar
aixo:això
s’enganchi:s’enganxi
Per treballar més fàcilment és pot dividir en dos trossos. Estirar cadascuna de les parts (mentre és treballa amb una cobrir l’altra amb un drap una miqua humit perquè no s’asequi). Enfarinar la taula on treballarem la pasta, situar alli la massa i començar a estirar. Usar per a aixo un corró. Cal tractar de donar-li a la massa una forma rectangular.
Ha de quedar ben estirada. Per fer tallarines el millor és estirar-la el més fi possible. Quan estigui llesta deixar-la reposar per uns quince minuts.
Després d’aquest temps s’enfarina la massa i es doblega cada 8 o 10 centímetres. Cal anar amb compte que no s’enganxi
Preparació:
Posar els ous en un bol i batrel’s per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula de la cuina i formar una espècie de corona amb un forat en el centre.Situar allí els ous.
Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poca!).
Quan hagim acabat de formar la massa, deixar-ho reposar per mitxa hora cobert amb un drap en un lloc a temperatura ambient
hola!!!!!!!!!
Per treballar més fàcilment es pot dividir en dos trossos. Estirar cadascuna de les parts (mentre és treballa amb una cobrir l’altra amb un drap una miqua humit perquè no s’assequi). Enfarinar la taula on treballarem la pasta, situar allí la maça i cumençar a estirar. Usar per a aixo un corró. Cal tractar de donar-li a la massa una forma rectangular.
Ha de quedar ben estirada. Per fer tallarines el millor és estirar-la el més fi possible. Quan estigui llesta deixar-la reposar per uns quince minuts.
Després d’aquest temps s’enfarina la massa i es doblega cada 8 o 10 centímetres. Cal anar amb compte que no s’enganchi