Els invasors de la web!

Sisè
  • Inici
  • Qui som?
  • Què llegim?
  • Escriu. Narracions breus
  • Històries fantàstiques
  • Jocs Florals
  • Enigma de la setmana
  • Fòrum
  • AGENDA
  • Contacte

Saps trobar les errades? (14)

24 gener 2011

Per treballar més fàcilment es pot dividir en dos trossos. Estirar cadascuna de les parts (mentre és treballa amb una cobrir l’altra amb un drap una miqua humit perquè no s’assequi). Enfarinar la taula on treballarem la pasta, situar allí la maça i cumençar a estirar. Usar per a aixo un corró. Cal tractar de donar-li a la massa una forma rectangular.

Ha de quedar ben estirada. Per fer tallarines el millor és estirar-la el més fi possible. Quan estigui llesta deixar-la reposar per uns quince minuts.

Després d’aquest temps s’enfarina la massa i es doblega cada 8 o 10 centímetres. Cal anar amb compte que no s’enganchi.

Correcció: es, mica, massa, començar, això, quinze, s’enganxi.

Categories
Llengües
Etiquetes
Alimentació, Fem de detectius
Comentaris RSS
Comentaris RSS

« Taller de consum responsable Un acudit o un premi? »

35 respostes a “Saps trobar les errades? (14)”

Comentaris més recents »
  1. Cristopher ha dit:
    26 gener 2011 a les 12:59

    Per treballar més fàcilment es pot dividir en dos trossos. Estirar cadascuna de les parts (mentre és treballa amb una cobrir l’altra amb un drap una mica humit perquè no s’assequi). Enfarinar la taula on treballarem la pasta, situar allí la maça i començar a estirar. Usar per a això un corró. Cal tractar de donar-li a la massa una forma rectangular.
    Ha de quedar ben estirada. Per fer tallarines el millor és estirar-la el més fi possible. Quan estigui llesta deixar-la reposar per uns quinze minuts.
    Després d’aquest temps s’enfarina la massa i es doblega cada 8 o 10 centímetres. Cal
    anar amb compte que no s’enganxi

  2. Cristopher ha dit:
    26 gener 2011 a les 12:58

    Posar els ous en un bol i batrel’s per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula de la cuina i formar una espècie de corona amb un forat en el centre.Situar allí els ous.

    Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poca!).

    Quan hagim acabat de formar la massa, deixar-ho reposar per mitxa hora cobert amb un drap en un lloc a temperatura ambient

  3. julissa ha dit:
    26 gener 2011 a les 12:53

    trossos:troços
    miqua:mica
    alli:allí
    aixo:aixó
    cumençar:començar
    s’enganchi:s’engaxi

  4. omar ha dit:
    26 gener 2011 a les 12:41

    trossos:troços
    miqua:mica
    alli:allí
    cumençar:començar
    aixo:això
    s’enganchi:s’enganxi

    deu.

  5. shirley ha dit:
    26 gener 2011 a les 12:37

    Per treballar més fàcilment es pot dividir en dos trossos. Estirar cadascuna de les parts (mentre és treballa amb una cobrir l’altra amb un drap una mica humit perquè no s’assequi). Enfarinar la taula on treballarem la pasta, situar allí la maça i començar a estirar. Usar per a això un corró. Cal tractar de donar-li a la massa una forma rectangular.
    Ha de quedar ben estirada. Per fer tallarines el millor és estirar-la el més fi possible. Quan estigui llesta deixar-la reposar per uns quinze minuts.
    Després d’aquest temps s’enfarina la massa i es doblega cada 8 o 10 centímetres. Cal
    anar amb compte que no s’enganxi

  6. miguel angel ha dit:
    26 gener 2011 a les 12:37

    Per treballar més fàcilment es pot dividir en dos troços. Estirar cadascuna de les parts (mentre és treballa amb una cobrir l’altra amb un drap una mica humit perquè no s’assequi). Enfarinar la taula on treballarem la pasta, situar allí la massa i començar a estirar. Usar per a això un corró. Cal tractar de donar-li a la massa una forma rectangular.
    Ha de quedar ben estirada. Per fer tallarines el millor és estirar-la el més fi possible. Quan estigui llesta deixar-la reposar per uns quinze minuts.
    Després d’aquest temps s’enfarina la massa i es doblega cada 8 o 10 centímetres. Cal anar amb compte que no s’engani-hi

  7. Alejandra ha dit:
    26 gener 2011 a les 12:36

    Per treballar més fàcilment es pot dividir en dos troços. Estirar cadascuna de les parts (mentre és treballa amb una cobrir l’altra amb un drap una miqua humit perquè no s’assequi). En farinar la taula on treballarem la pasta, situar allí la massa i començar a estirar. Usar per a això un corró. Cal tractar de donar-li a la massa una forma rectangular.

    Ha de quedar ben estirada. Per fer tallarines el millor és estirar-la el més fi possible. Quan estigui llesta deixar-la reposar per uns quince minuts.

    Després d’aquest temps s’en farina la massa i es doblega cada 8 o 10 centímetres. Cal anar amb compte que no s’enganchi.

  8. carlos estadella dieguez ha dit:
    26 gener 2011 a les 12:34

    fates:
    més-fi possible-Quan-estigui-llesta-deixar-la-

  9. alejandro ha dit:
    26 gener 2011 a les 12:32

    trços
    mica
    allí
    començar
    això
    s’engaixin
    🙂

  10. Alba G ha dit:
    26 gener 2011 a les 12:30

    -miqua :mica
    -alli: allí
    -cumençar: començar
    -aixo: això
    -s’enganchi: s’enganxi

  11. Fermin ha dit:
    26 gener 2011 a les 12:29

    -miqua :mica
    -alli: allí
    -cumençar: començar
    -aixo: això
    -s’enganchi: s’enganxi

  12. diego ha dit:
    26 gener 2011 a les 12:28

    miqua :mica
    alli: allí
    cumençar: començar
    aixo: això
    s’enganchi: s’enganxi

    dew

  13. oscar ha dit:
    25 gener 2011 a les 21:01

    hooola!!!!!!!!!! ;( 😉

    trossos:troços
    miqua:mica
    alli:allí
    cumençar:començar
    aixo:això
    s’enganchi:s’enganxi

  14. nelson ha dit:
    25 gener 2011 a les 20:10

    Per treballar més fàcilment és pot dividir en dos trossos. Estirar cadascuna de les parts (mentre és treballa amb una cobrir l’altra amb un drap una miqua humit perquè no s’asequi). Enfarinar la taula on treballarem la pasta, situar alli la massa i començar a estirar. Usar per a aixo un corró. Cal tractar de donar-li a la massa una forma rectangular.

    Ha de quedar ben estirada. Per fer tallarines el millor és estirar-la el més fi possible. Quan estigui llesta deixar-la reposar per uns quince minuts.

    Després d’aquest temps s’enfarina la massa i es doblega cada 8 o 10 centímetres. Cal anar amb compte que no s’enganxi

    adew

  15. Zoila ha dit:
    25 gener 2011 a les 19:17

    miqua : mica
    alli : allí
    cumençar : començar
    aixo : això
    s’enganchi : s’enganxi

    🙂

  16. sandra ha dit:
    25 gener 2011 a les 11:46

    -miqua :mica
    -alli: allí
    -cumençar: començar
    -aixo: això
    -s’enganchi: s’enganxi

  17. Patrycja ha dit:
    25 gener 2011 a les 7:56

    trossos:troços
    miqua:mica
    alli:allí
    cumençar:començar
    aixo:això
    s’enganchi:s’enganxi

  18. cesar ha dit:
    24 gener 2011 a les 10:33

    Per treballar més fàcilment és pot dividir en dos trossos. Estirar cadascuna de les parts (mentre és treballa amb una cobrir l’altra amb un drap una miqua humit perquè no s’asequi). Enfarinar la taula on treballarem la pasta, situar alli la massa i començar a estirar. Usar per a aixo un corró. Cal tractar de donar-li a la massa una forma rectangular.

    Ha de quedar ben estirada. Per fer tallarines el millor és estirar-la el més fi possible. Quan estigui llesta deixar-la reposar per uns quince minuts.

    Després d’aquest temps s’enfarina la massa i es doblega cada 8 o 10 centímetres. Cal anar amb compte que no s’enganxi

  19. dustin ha dit:
    24 gener 2011 a les 10:29

    Preparació:

    Posar els ous en un bol i batrel’s per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula de la cuina i formar una espècie de corona amb un forat en el centre.Situar allí els ous.

    Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poca!).

    Quan hagim acabat de formar la massa, deixar-ho reposar per mitxa hora cobert amb un drap en un lloc a temperatura ambient

  20. cristian anchundia ha dit:
    24 gener 2011 a les 10:21

    hola!!!!!!!!!

    Per treballar més fàcilment es pot dividir en dos trossos. Estirar cadascuna de les parts (mentre és treballa amb una cobrir l’altra amb un drap una miqua humit perquè no s’assequi). Enfarinar la taula on treballarem la pasta, situar allí la maça i cumençar a estirar. Usar per a aixo un corró. Cal tractar de donar-li a la massa una forma rectangular.

    Ha de quedar ben estirada. Per fer tallarines el millor és estirar-la el més fi possible. Quan estigui llesta deixar-la reposar per uns quince minuts.

    Després d’aquest temps s’enfarina la massa i es doblega cada 8 o 10 centímetres. Cal anar amb compte que no s’enganchi

Comentaris més recents »

Fer un comentari

Feu clic aquí per cancel·lar la resposta.

 

Articles

Acudits Addiccions Agenda Alimentació Animals Arts Barça Bloc Botigues Cinema comiat Conferències Convivència Descripcions Drets i deures Endevinalles English Enquestes Entrevistes Escola Esport Expliquem contes Fem de detectius Fem de periodistes Festes Fotos Històries fantàstiques Humans Humor Jocs Jocs florals Llengües Medi Ambient Monuments Música Personatges Planetes Plàstica Poemes Publicitat Salut Tecnologies Televisió Vacunes Videos

Calendari

gener 2011
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« des.   febr. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

* Consulta *

  • Biblioteques a l’Hospitalet
  • Diccionari Català
  • Diccionari English-Castellà
  • Diccionari multilingüe
  • Diccionario Castellano
  • Eduwiki
  • Enciclopèdia Catalana
  • Mitjans digitals
  • Sinònims i antònims
  • Verbs conjugats

- Blocs / Webs -

  • Bloc d’Educació Física
  • El nostre llibre digital
  • Els blocs més actius
  • La Xafardera de Sisè
  • Pau Delclòs
  • Web de l’escola

Anglès

  • halloween
  • In English…
  • jocs anglès
  • jocs halloween
  • Les tres bessones. Un monstre a casa.
  • Our english friends

Castellà

  • Análisis de frases
  • Caza las sílabas
  • Descifra el mensaje
  • Descubre frases misteriosas
  • El cofre de las palabras
  • Escribe correctamente
  • La construcción de textos
  • Las letras del faraón
  • Ortografía
  • ortografia castellana
  • Ortografíate
  • Pasatiempos
  • Practica la ortografía
  • Sujeto y predicado
  • Tipos de textos

Català

  • Cavall Fort.Sant Jordi.
  • Creem històries.
  • Creem la nostra llegenda de Sant Jordi
  • Enigmes
  • Esbrina el codi
  • Jocs de memòria i trencaclosques
  • juguem amb la poesia
  • Lectura eficaç
  • Locucions
  • Morfosintaxi
  • Què llegeixes?
  • Sant Jordi.
  • Tenen diftong?
  • Una de dues
  • Velo-paraules
  • Vols conèixer noves lectures? Endisa-t’hi!

Ciutadania

  • Drets dels Infants
  • Drets humans
  • Joc drets de la infància

estiu

  • activitats estiu

Festes i tradicions

  • Carnaval
  • Creem postals
  • Sant Jordi. Origen i definició.

Internet

  • Compte amb la webcam
  • Internet amb seny
  • Navegació segura

Matemàtiques

  • càlcul mental
  • Comemates
  • Divisions per dues xifres
  • Espai i forma
  • Jocs matemàtics
  • Juga amb les mates
  • Matemàgic
  • Quantes multiplicacions fas bé en 2 min?
  • U1-Nombres primers
  • U10-Coordenades del pla
  • U2-Arrels quadrades
  • U2-Com fer arrels quadrades?
  • U2-Potències
  • U2-Potències en base 10
  • U2-Troba els divisors
  • U3- Les parts d’un nombre (fraccions)
  • U3- Relació de parts amb fraccions
  • U3- Resta de fraccions
  • U3-Divisió de fraccions
  • U3-Fracció d’un nombre
  • U3-Reduir fraccions a comú denominador
  • U4-De fraccions a decimals
  • U4-Dècimes, centèssimes, milèssimes
  • U4-Descomposició nombres decimals
  • U4-Divisions decimals al dividend
  • U4-Divisions decimals al dividend i divisor
  • U4-Divisions decimals al divisor
  • U4-Fraccions decimals
  • U4-Multiplicar decimals
  • U4-Multipliquem decimals
  • U4-Restes decimals
  • U4-Sumes decimals
  • U5-Angles
  • U5-Angles complementaris i suplementaris
  • U5-Els angles i les mesures
  • U5-Graus, minuts i segons
  • U5-Mesurem objectes
  • U5-Tipus d’angles
  • U6-Circumferència i cossos geomètrics
  • U6-El perímetre
  • U6-Figures circulars a l’entorn
  • U6-Longitud de la circumferència
  • U6-Polígons
  • U6-Repàs dels polígons
  • U7-Comprem amb descompte
  • U7-Descomptes al mercat
  • U7-Percentatge i proporcionalitat
  • U7-Percentatges
  • U7-Proporcionalitat
  • U8-Àrees

Medi Social i Natural

  • “Pasapalabra” d’animals
  • alimentació
  • Aristòtil
  • Copèrnic
  • El Big Bang
  • El tsunami
  • Galileu
  • Honoloko
  • Joc de la prehistòria
  • La oca de las ciencias
  • La Terra
  • Les vacunes: un tema prou conegut per vosaltres!
  • Plató
  • U10-Espanya. On és..?
  • U10-Identifica comunitats autònomes
  • U10-Les comunitats autònomes
  • U12-Mapa d’europa
  • U12-Països d’Europa
  • U2-A veure si has entès la unitat? (els éssers vius)
  • U3-El gust
  • U3-El tacte
  • U3-Els sentits: sopa de lletres
  • U3-L’oïda
  • U3-L’olfacte
  • U3-La vista
  • U3-Òrgans dels sentits
  • U4-Aparells reproductors
  • U4-La menstruació
  • U4-La reproducció humana
  • U9-Espanya. El relleu.
  • U9-Espanya. Rius i mars.
  • U9-Les costes d’Espanya
  • U9-Relleu d’Espanya
  • U9-Rius d’Espanya

Música

  • Karaoke
  • Karaoke
  • Mozart
  • Músiques del món
  • Stravinski

Plàstica

  • Dibuixa
  • Estora pel ratolí
  • Fes de Picasso
  • Mil cares

Varis

  • Agudeza visual
  • Astronomia
  • Bicicla’t
  • Decorador d’interiors
  • Joc d’en Doll
  • Joc de granotes
  • Jocs Bob Esponja
  • Jocs Can Seixanta
  • Jocs per la ment
  • Lluvia de letras
  • Puzzles
  • Sant Jordi
  • Scrabble
  • Sudoku
  • Tangram
  • Tasta’m
  • Trencaclosques
  • Tres en ratlla
  • Troba diferències

Comentaris recents

  • Cristoo en
  • carles en Adéu!!!!!
  • ♥Alba D♥ en Despedida
  • Kaarooliinaa en Despedida
  • Zoila en Despedida
  • Montse en Adéu!!!!!
  • Patrycja en Despedida
  • sandra en Adéu!!!!!
  • Patrycja en Adéu!!!!!
  • Zoila en Adéu!!!!!

Ens han visitat..

contador de visitas

El temps

El tiempo en Hospitalet de Llobregat, L´

Tradueix a…

Ens presentem…

Accés

  • Entra
  • RSS dels articles
  • RSS dels comentaris
  • WordPress.org
rss Comentaris RSS valid xhtml 1.1 design by jide powered by Wordpress get firefox