Saps trobar les errades? (13) Fer tallarines
18 gener 2011
Preparació:
Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Possar la farina amb la sal a la taula de la cuina i formar una espècie de curona amb un furat en el centre.Situar allí els ous.
Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).
Quan hagim acabat de formar la massa, deixar-ho reposar per mitxa hora cobert amb un drap en un lloc a temperatura ambient.
curona….corona
furat…forat
mitxa….mitja
curona:corona
mitxa:mitja
furat:forat
Preparació:
Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula
de la cuina i formar una especie de corona amb un forat en el centre .Situar allí els ous.
Usant nomes la punta dels dits anar incomporant els ous a la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).
Quan hagim acabat de formar la massa, dexar-ho reposar per mitja hora cobret amb un trap en un lloc amb temperatura ambiental.
Preparacó:
Posar els ous en un ou i batir -los per uns minuts. Posar la farina amb la sal en la taula de la cuina i formar una espècie de corona amb un forat en el centre. Situat allí.
Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc !).
Quan hàgim acabat de formar la massa, deixar-lo reposar per mitja hora cobert amb un drap a un lloc a temperatura ambient.
possar :posar
curona :corona
hagim : hàgim
mitxa :mitja
curona:corona
furat:forat
mitxa:mitja
Preparació:
Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula de la cuina i formar una espècie de corona amb un furat en el centre .Situar allí els ous.
Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).
Quan hàgim acabat de formar la massa, deixar-ho reposar per mitja hora cobert amb un drap en un lloc a temperatura ambient.
curona:corona
furat:forat
mitxa:mitja
curona:corona
furat:forat
mitxa:mitja
curona:corona
furat:forat
mitxa:mitja
curona:corona
furat:forat
mitxa:mitja
curona:corona
furat:forat
mitxa:mitja
curona:corona
furat:forat
mitxa:mitja
curona:corona
furat:forat
mitxa:mitja
curona:corona
furat:forat
mitxa:mitja
Hola 🙂
curona:corona
furat:forat
mitxa:mitja
Preparació:
Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula de la cuina i formar una espècie de corona amb un furat en el centre. Situar allí els ous.
Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).
Quan hem acabat de formar la massa, deixar-ho reposar per mitja hora cobert amb un drap en un lloc a temperatura ambient.
Adeu…!!!!!
petonsss!!!
curona:corona
furat:forat
mitxa:mitja
Preparació:
Posar els ous en un bol i batre’ls per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula de la cuina i formar una espècie de corona amb un furat en el centre. Situar allí els ous.
Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).
Quan hem acabat de formar la massa, deixar-ho reposar per mitja hora cobert amb un drap en un lloc a temperatura ambient.
Preparació:
Posar els ous en un bol i batir-los per uns minuts. Posar la farina amb la sal a la taula de la cuina i formar una espècie de corona amb un furat en el centre.Situat allí els ous.
Usant només la punta dels dits anar incorporant els ous i la farina. Si la textura de la massa sembla molt seca, agregar aigua (molt poc!).
Quan hagim acabat de formar la masa, deixar-ho repossar per mitxa hora cobert amb un drap en un lloc a temperatura ambient.