Els invasors de la web!

Sisè
  • Inici
  • Qui som?
  • Què llegim?
  • Escriu. Narracions breus
  • Històries fantàstiques
  • Jocs Florals
  • Enigma de la setmana
  • Fòrum
  • AGENDA
  • Contacte

Saps trobar les errades? (12) Com fer tallarines

14 gener 2011

La pasta italiana es delisiosa i per aixo us expliquem com fe tayarines o espaguetis. La massa es facil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
Aquesta recepta es util tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines groixudes o cintes).
Ingrediens (per unes 6 porcions):
1/2 quilo de farina
5 ous
1 cucharadita de sal
(continuarà)
Correcció: és, deliciosa, això, fer, tallarines, és, fàcil, ràpida, a la, és, útil, són, gruixudes, ingredients, culleradeta.

Categories
Llengües
Etiquetes
Alimentació, Fem de detectius
Comentaris RSS
Comentaris RSS

« Justin Bieber Nois i noies! Tenim un missatge!! »

32 respostes a “Saps trobar les errades? (12) Com fer tallarines”

Comentaris més recents »
  1. Ariadna Garcia Amador ha dit:
    17 gener 2011 a les 10:44

    hola

  2. mohamed ha dit:
    17 gener 2011 a les 10:44

    La pasta italiana es delisiosa i per aixó us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es facil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
    Aquesta receta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines groixudes o cintes).
    Ingredients (per unes 6 porcions):
    1/2 quilo de farina
    5 ous
    1 cuchara de sal
    (continuara)

  3. AdrianaAlvear Manobanda ha dit:
    17 gener 2011 a les 10:43

    La pasta italiana es delisiosa i per aixo us expliquem com fer tallarines o espaguetis. La massa es facil i rapida i si variem les salses tindrem un plat de deu punts en la nostra taula. A menjar!
    Aquesta recepta es util tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines groixudes o cintes).
    Ingrediens (per unes 6 porcions):
    1/2 quilo de farina
    5 ous
    1 cullareta de sal
    (continuarà)

  4. dustin ha dit:
    17 gener 2011 a les 10:38

    La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
    Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
    Ingredients (per unes 6 porcions):
    1/2 quilo de farina
    5 ous
    1 cullerada de sal
    (continuara)

  5. CRISTIAN ANCHUNDIA ha dit:
    17 gener 2011 a les 10:38

    HOLA!!!!!!!!!! CLARA!!!!

    La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
    Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
    Ingredients (per unes 6 porcions):
    1/2 quilo de farina
    5 ous
    1 cullerada de sal
    (continuarà)

  6. Aaron*/* ha dit:
    16 gener 2011 a les 22:22

    La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
    Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
    Ingredients (per unes 6 porcions):
    1/2 quilo de farina
    5 ous
    1 cullerada de sal
    (continuarà)

  7. oscar ha dit:
    16 gener 2011 a les 19:06

    La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fer tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i ràpida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
    Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
    Ingredients (per unes 6 porcions):
    1/2 quilo de farina
    5 ous
    1 culleradeta de sal
    (continuarà)

    😉 ;( 🙂 🙁

  8. maiker ha dit:
    16 gener 2011 a les 19:00

    La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
    Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
    Ingredients (per unes 6 porcions):
    1/2 quilo de farina
    5 ous
    1 cullerada de sal
    (continuarà)

  9. Karolina ha dit:
    16 gener 2011 a les 18:09

    Holaa 😀

    La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
    Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
    Ingredients (per unes 6 porcions):
    1/2 quilo de farina
    5 ous
    1 cullerada de sal
    (continuarà)

  10. *Alba D* ha dit:
    16 gener 2011 a les 13:37

    La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
    Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
    Ingredients (per unes 6 porcions):
    1/2 quilo de farina
    5 ous
    1 cullerada de sal
    (continuarà)

  11. Patrycja ha dit:
    16 gener 2011 a les 10:29

    delisiosa : deliciosa
    tayarines : tallarines
    aixo : això
    tayarines : tagarines
    facil : fàcil
    rapida:ràpida
    util : útil
    groixudes :gruixudes
    Ingrediens : Ingredients
    cucharadita :culleradeta

  12. gabriel ha dit:
    15 gener 2011 a les 18:26

    La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
    Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
    Ingredients (per unes 6 porcions):
    1/2 quilo de farina
    5 ous
    1 cullerada de sal
    (continuara)

  13. samuel ha dit:
    15 gener 2011 a les 16:29

    La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
    Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
    Ingredients (per unes 6 porcions):
    1/2 quilo de farina
    5 ous
    1 cullerada de sal
    (continuarà)

  14. sandra ha dit:
    15 gener 2011 a les 15:05

    La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
    Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
    Ingredients (per unes 6 porcions):
    1/2 quilo de farina
    5 ous
    1 cullerada de sal
    (continuarà)

  15. cesar ha dit:
    15 gener 2011 a les 14:32

    La pasta Italiana és delciosa i per aixó us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa és facil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
    Aquesta recepta es util tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines groixudes o cintes).
    Ingrediens (per unes 6 porcions):
    1/2 quilo de farina
    5 ous
    1 culledareta de sal
    (continuara)

  16. Zoila ha dit:
    14 gener 2011 a les 20:59

    La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
    Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
    Ingredients (per unes 6 porcions):
    1/2 quilo de farina
    5 ous
    1 cullerada de sal
    (continuarà)

  17. Anna Mª ha dit:
    14 gener 2011 a les 20:55

    Hola a tots i a totes,

    Deixeu que em presenti, sóc la mestra de l’escola Cirera de Mataró. Condueixo el bloc “La Xafardera del 6è”. Hem rebut un comentari vostre dient-nos que volieu saber de nosaltres, ja que la nostra activitat al bloc és molt semblant. N’estem molt contents del vostre interés, com també de voler establir contacte amb tots nosaltres. Em sembla una idea fantàstica, d’on tots vosaltres en podeu treure molt profit.
    Jo ja he posat una entrada a LA Xafardera per comunicar als nois/es de Cirera de la vostra” Invasió” ( per cert: molt original el vostre nom del bloc, bravo!), així que ara sols cal que intercanviem missatges i gaudim tots plegats d’aquests gran recurs com són les Xarxes socials!
    Salutacions i fins aviat!
    La profa!
    Anna Mª

  18. julissa ha dit:
    14 gener 2011 a les 16:54

    La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
    Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos Tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
    Ingredients (per unes 6 porcions):
    1/2 quilo de farina
    5 ous
    1 cucharada de sal
    (continuarà)

  19. alba G ha dit:
    14 gener 2011 a les 16:51

    delisiosa : deliciosa
    tayarines : tallarines
    aixo : això
    tayarines : tagarines
    facil : fàcil
    util : útil
    tagliateli :
    groixudes :gruixudes
    Ingrediens : Ingredients
    cucharadita :cullereta

  20. shirley ha dit:
    14 gener 2011 a les 16:42

    La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
    Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
    Ingredients (per unes 6 porcions):
    1/2 quilo de farina
    5 ous
    1 cullerada de sal
    (continuarà)

Comentaris més recents »

Fer un comentari

Feu clic aquí per cancel·lar la resposta.

 

Articles

Acudits Addiccions Agenda Alimentació Animals Arts Barça Bloc Botigues Cinema comiat Conferències Convivència Descripcions Drets i deures Endevinalles English Enquestes Entrevistes Escola Esport Expliquem contes Fem de detectius Fem de periodistes Festes Fotos Històries fantàstiques Humans Humor Jocs Jocs florals Llengües Medi Ambient Monuments Música Personatges Planetes Plàstica Poemes Publicitat Salut Tecnologies Televisió Vacunes Videos

Calendari

gener 2011
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« des.   febr. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

* Consulta *

  • Biblioteques a l’Hospitalet
  • Diccionari Català
  • Diccionari English-Castellà
  • Diccionari multilingüe
  • Diccionario Castellano
  • Eduwiki
  • Enciclopèdia Catalana
  • Mitjans digitals
  • Sinònims i antònims
  • Verbs conjugats

- Blocs / Webs -

  • Bloc d’Educació Física
  • El nostre llibre digital
  • Els blocs més actius
  • La Xafardera de Sisè
  • Pau Delclòs
  • Web de l’escola

Anglès

  • halloween
  • In English…
  • jocs anglès
  • jocs halloween
  • Les tres bessones. Un monstre a casa.
  • Our english friends

Castellà

  • Análisis de frases
  • Caza las sílabas
  • Descifra el mensaje
  • Descubre frases misteriosas
  • El cofre de las palabras
  • Escribe correctamente
  • La construcción de textos
  • Las letras del faraón
  • Ortografía
  • ortografia castellana
  • Ortografíate
  • Pasatiempos
  • Practica la ortografía
  • Sujeto y predicado
  • Tipos de textos

Català

  • Cavall Fort.Sant Jordi.
  • Creem històries.
  • Creem la nostra llegenda de Sant Jordi
  • Enigmes
  • Esbrina el codi
  • Jocs de memòria i trencaclosques
  • juguem amb la poesia
  • Lectura eficaç
  • Locucions
  • Morfosintaxi
  • Què llegeixes?
  • Sant Jordi.
  • Tenen diftong?
  • Una de dues
  • Velo-paraules
  • Vols conèixer noves lectures? Endisa-t’hi!

Ciutadania

  • Drets dels Infants
  • Drets humans
  • Joc drets de la infància

estiu

  • activitats estiu

Festes i tradicions

  • Carnaval
  • Creem postals
  • Sant Jordi. Origen i definició.

Internet

  • Compte amb la webcam
  • Internet amb seny
  • Navegació segura

Matemàtiques

  • càlcul mental
  • Comemates
  • Divisions per dues xifres
  • Espai i forma
  • Jocs matemàtics
  • Juga amb les mates
  • Matemàgic
  • Quantes multiplicacions fas bé en 2 min?
  • U1-Nombres primers
  • U10-Coordenades del pla
  • U2-Arrels quadrades
  • U2-Com fer arrels quadrades?
  • U2-Potències
  • U2-Potències en base 10
  • U2-Troba els divisors
  • U3- Les parts d’un nombre (fraccions)
  • U3- Relació de parts amb fraccions
  • U3- Resta de fraccions
  • U3-Divisió de fraccions
  • U3-Fracció d’un nombre
  • U3-Reduir fraccions a comú denominador
  • U4-De fraccions a decimals
  • U4-Dècimes, centèssimes, milèssimes
  • U4-Descomposició nombres decimals
  • U4-Divisions decimals al dividend
  • U4-Divisions decimals al dividend i divisor
  • U4-Divisions decimals al divisor
  • U4-Fraccions decimals
  • U4-Multiplicar decimals
  • U4-Multipliquem decimals
  • U4-Restes decimals
  • U4-Sumes decimals
  • U5-Angles
  • U5-Angles complementaris i suplementaris
  • U5-Els angles i les mesures
  • U5-Graus, minuts i segons
  • U5-Mesurem objectes
  • U5-Tipus d’angles
  • U6-Circumferència i cossos geomètrics
  • U6-El perímetre
  • U6-Figures circulars a l’entorn
  • U6-Longitud de la circumferència
  • U6-Polígons
  • U6-Repàs dels polígons
  • U7-Comprem amb descompte
  • U7-Descomptes al mercat
  • U7-Percentatge i proporcionalitat
  • U7-Percentatges
  • U7-Proporcionalitat
  • U8-Àrees

Medi Social i Natural

  • “Pasapalabra” d’animals
  • alimentació
  • Aristòtil
  • Copèrnic
  • El Big Bang
  • El tsunami
  • Galileu
  • Honoloko
  • Joc de la prehistòria
  • La oca de las ciencias
  • La Terra
  • Les vacunes: un tema prou conegut per vosaltres!
  • Plató
  • U10-Espanya. On és..?
  • U10-Identifica comunitats autònomes
  • U10-Les comunitats autònomes
  • U12-Mapa d’europa
  • U12-Països d’Europa
  • U2-A veure si has entès la unitat? (els éssers vius)
  • U3-El gust
  • U3-El tacte
  • U3-Els sentits: sopa de lletres
  • U3-L’oïda
  • U3-L’olfacte
  • U3-La vista
  • U3-Òrgans dels sentits
  • U4-Aparells reproductors
  • U4-La menstruació
  • U4-La reproducció humana
  • U9-Espanya. El relleu.
  • U9-Espanya. Rius i mars.
  • U9-Les costes d’Espanya
  • U9-Relleu d’Espanya
  • U9-Rius d’Espanya

Música

  • Karaoke
  • Karaoke
  • Mozart
  • Músiques del món
  • Stravinski

Plàstica

  • Dibuixa
  • Estora pel ratolí
  • Fes de Picasso
  • Mil cares

Varis

  • Agudeza visual
  • Astronomia
  • Bicicla’t
  • Decorador d’interiors
  • Joc d’en Doll
  • Joc de granotes
  • Jocs Bob Esponja
  • Jocs Can Seixanta
  • Jocs per la ment
  • Lluvia de letras
  • Puzzles
  • Sant Jordi
  • Scrabble
  • Sudoku
  • Tangram
  • Tasta’m
  • Trencaclosques
  • Tres en ratlla
  • Troba diferències

Comentaris recents

  • Cristoo en
  • carles en Adéu!!!!!
  • ♥Alba D♥ en Despedida
  • Kaarooliinaa en Despedida
  • Zoila en Despedida
  • Montse en Adéu!!!!!
  • Patrycja en Despedida
  • sandra en Adéu!!!!!
  • Patrycja en Adéu!!!!!
  • Zoila en Adéu!!!!!

Ens han visitat..

contador de visitas

El temps

El tiempo en Hospitalet de Llobregat, L´

Tradueix a…

Ens presentem…

Accés

  • Entra
  • RSS dels articles
  • RSS dels comentaris
  • WordPress.org
rss Comentaris RSS valid xhtml 1.1 design by jide powered by Wordpress get firefox