Saps trobar les errades? (12) Com fer tallarines
14 gener 2011La pasta italiana es delisiosa i per aixo us expliquem com fe tayarines o espaguetis. La massa es facil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
Aquesta recepta es util tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines groixudes o cintes).
Ingrediens (per unes 6 porcions):
1/2 quilo de farina
5 ous
1 cucharadita de sal
(continuarà)
Correcció: és, deliciosa, això, fer, tallarines, és, fàcil, ràpida, a la, és, útil, són, gruixudes, ingredients, culleradeta.
hola
La pasta italiana es delisiosa i per aixó us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es facil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
Aquesta receta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines groixudes o cintes).
Ingredients (per unes 6 porcions):
1/2 quilo de farina
5 ous
1 cuchara de sal
(continuara)
La pasta italiana es delisiosa i per aixo us expliquem com fer tallarines o espaguetis. La massa es facil i rapida i si variem les salses tindrem un plat de deu punts en la nostra taula. A menjar!
Aquesta recepta es util tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines groixudes o cintes).
Ingrediens (per unes 6 porcions):
1/2 quilo de farina
5 ous
1 cullareta de sal
(continuarà)
La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
Ingredients (per unes 6 porcions):
1/2 quilo de farina
5 ous
1 cullerada de sal
(continuara)
HOLA!!!!!!!!!! CLARA!!!!
La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
Ingredients (per unes 6 porcions):
1/2 quilo de farina
5 ous
1 cullerada de sal
(continuarà)
La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
Ingredients (per unes 6 porcions):
1/2 quilo de farina
5 ous
1 cullerada de sal
(continuarà)
La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fer tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i ràpida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
Ingredients (per unes 6 porcions):
1/2 quilo de farina
5 ous
1 culleradeta de sal
(continuarà)
😉 ;( 🙂 🙁
La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
Ingredients (per unes 6 porcions):
1/2 quilo de farina
5 ous
1 cullerada de sal
(continuarà)
Holaa 😀
La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
Ingredients (per unes 6 porcions):
1/2 quilo de farina
5 ous
1 cullerada de sal
(continuarà)
La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
Ingredients (per unes 6 porcions):
1/2 quilo de farina
5 ous
1 cullerada de sal
(continuarà)
delisiosa : deliciosa
tayarines : tallarines
aixo : això
tayarines : tagarines
facil : fàcil
rapida:ràpida
util : útil
groixudes :gruixudes
Ingrediens : Ingredients
cucharadita :culleradeta
La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
Ingredients (per unes 6 porcions):
1/2 quilo de farina
5 ous
1 cullerada de sal
(continuara)
La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
Ingredients (per unes 6 porcions):
1/2 quilo de farina
5 ous
1 cullerada de sal
(continuarà)
La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
Ingredients (per unes 6 porcions):
1/2 quilo de farina
5 ous
1 cullerada de sal
(continuarà)
La pasta Italiana és delciosa i per aixó us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa és facil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
Aquesta recepta es util tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines groixudes o cintes).
Ingrediens (per unes 6 porcions):
1/2 quilo de farina
5 ous
1 culledareta de sal
(continuara)
La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
Ingredients (per unes 6 porcions):
1/2 quilo de farina
5 ous
1 cullerada de sal
(continuarà)
Hola a tots i a totes,
Deixeu que em presenti, sóc la mestra de l’escola Cirera de Mataró. Condueixo el bloc “La Xafardera del 6è”. Hem rebut un comentari vostre dient-nos que volieu saber de nosaltres, ja que la nostra activitat al bloc és molt semblant. N’estem molt contents del vostre interés, com també de voler establir contacte amb tots nosaltres. Em sembla una idea fantàstica, d’on tots vosaltres en podeu treure molt profit.
Jo ja he posat una entrada a LA Xafardera per comunicar als nois/es de Cirera de la vostra” Invasió” ( per cert: molt original el vostre nom del bloc, bravo!), així que ara sols cal que intercanviem missatges i gaudim tots plegats d’aquests gran recurs com són les Xarxes socials!
Salutacions i fins aviat!
La profa!
Anna Mª
La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos Tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
Ingredients (per unes 6 porcions):
1/2 quilo de farina
5 ous
1 cucharada de sal
(continuarà)
delisiosa : deliciosa
tayarines : tallarines
aixo : això
tayarines : tagarines
facil : fàcil
util : útil
tagliateli :
groixudes :gruixudes
Ingrediens : Ingredients
cucharadita :cullereta
La pasta italiana es deliciosa i per això us expliquem com fe tallarines o espaguetis. La massa es fàcil i rapida i si variem les salses tindrem un plat 10 punts en la nostra taula. A menjar!
Aquesta recepta es útil tant per a tallarines ben fines com per als famosos tagliateli (que son les tallarines gruixudes o cintes).
Ingredients (per unes 6 porcions):
1/2 quilo de farina
5 ous
1 cullerada de sal
(continuarà)