#PíndolaDigital06 – Estructures Cinètiques

Durant més de tres dècades l’artista i escultor cinètic Theo Jansen ha estat experimentant amb tècniques d’enginyeria mecànica, construint esquelets que utilitzen l’energia de vent per moure.

Batejades com strandbeests ( “animals de platja” en holandès) estan realitzades a partir de l’acoblament de tubs de plàstic groc, el seu moviment es basa en la física i dota a les figures d’un desplaçament suau i orgànic, semblant al caminar dels éssers vius que habiten a la natura.

 

4 M’agrada molt, 3 M’agrada alguna cosa, 2 M’és indeferent, 1 Em desagrada alguna cosa, O Em desagrada totalment

⊥ECNOL♥G!Δ

Aquest article ha estat publicat en PíndolesDigitals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *