ESPIRAL DEL PENSAMENT CREATIU

Aquesta teoria va ser proposada en 2007 per Mitchel Resnick, professor, programador, periodista, informàtic i físic (…)
Parlem d’una espiral que explica el desenvolupament de la creativitat.
Les dues tecnologies que es diuen “Crickets” i “Scratch” estan dissenyades per promoure la “espiral del pensament creatiu”.
En aquest procés, la gent imagina el que vol fer; crea un projecte basat en les seves idees; juga amb les seves idees i creacions; comparteix les seves idees i creacions amb uns altres i reflexiona sobre les seves experiències; tot la qual cosa li porta a imaginar noves idees i nous projectes.

Els estudiants d’avui creixen en una societat que és molt diferent de la dels seus pares i avis. Per tenir èxit en l’actual societat de la Creativitat, han d’aprendre a pensar de manera creativa, planejar sistemàticament, analitzar críticament, treballar colaborativamente, comunicar-se clarament, dissenyar iterativament i aprendre contínuament.

Recursos web.

Aquest article ha estat publicat en T'agradaria saber.... Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *