->[…i jo erre que erre]

Tots nosaltres  podem contribuir de moltes maneres a l’estalvi de recursos naturals i a disminuir la producció de residus:

REDUINT_REUTILITZANT_RECICLANT


Per tal de facilitar el reciclatge de materials de rebuig  convé separar-los en diferents recipients:


Què es pot lliurar al contenidor d’orgànica?

Restes de fruita i verdures, marro de cafè i restes d’infusions, restes de carn, ossosi peix, pa sec i restes de menjar cuinat o en mal estat, paper de cuina, tovallonsbruts, suro i serradures, restes de plantes, rams marcits i flors seques…

Què es pot lliurar en la recollida selectiva de paper i cartró?

Principalment diaris, revistes, llibretes, sobres, capses de cartró, envasos de paper,papers d’embolicar regals, la publicitat que trobem a les bústies, entre d’altres.

El cartró cal dipositar-lo sempre plegat.

Què es pot lliurar en la recollida selectiva d’envasos?-

Envasos de plàstic- Envasos metàl·lics: llaunes de ferro i d’alumini, esprais buits- Cartró per begudes.- Altres envasos. En general aquells envasos identificats amb el punt verd que no siguin ni de paper ni de vidre (envasos de fusta, ceràmica…) Els principals residus d’envasos són ampolles i pots de plàstic, llaunes de conserves i refrescos, cartró per begudes, tapes metàl·liques…

Què es pot lliurar en la recollida selectiva de vidre?

Els envasos de vidre i el vidre pla precisen una recollida selectiva diferent. La recollida selectiva municipal admet solament el vidre procedent d’envasos amb la l’objectiu de reciclar-lo per a finalitats similars. En els contenidors de vidre només s’ha de dipositar ampolles de vidre i pots de vidre sense tapa.

US PODEN SERVIR ELS SEGÜENTS ENLLAÇOS:

Aquest article ha estat publicat en MÈTODE DE PROJECTES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *