INICIEM ELS AMBIENTS I RACONS

La setmana passada vam iniciar a educació infantil el treball per racons i ambients. D’una banda cada tutora va organitzar l’aula amb diferents espais, materials i recursos per treballar amb petits grupets. D’altra banda, fora de l’aula, hi havia dos espais diferenciats on ens trobàvem grups de P4 i P5.

Els racons que es realitzen a l’aula són: el natural/científic , el matemàtic, el de llenguatge i el creatiu. Els ambients són: el de construccions i el de joc simbòlic.

Aquí podeu veure un petit recull de les sessions d’aquests primers dies.

Racons de P3

Racons de P4

Racons de P5A

Racons de P5B

Construccions

Joc simbòlic

No a la violència des de les primeres edats!

El passat divendres 6 d’Octubre els nens i nenes de P4 van tenir una visita molt especial que els esperava a la classe. Una vegada els alumnes van entrar a  l’aula després del pati van veure que hi havia dos mossos d’esquadra que ens esperaven per explicar una història molt divertida.

Amb una titella anomenada Berta, la seva joguina preferida i un dimoni una mica trapella, les mossos d’esquadra ens van parlar sobre el respecte, la no violència, sobre els drets dels infants i ens van ensenyar unes maneres molt interessants de respirar per tal de no arribar mai a enfadar-nos ni molt menys a pegar o menysprear algú.

Des de les primeres edats ja s’ha de treballar el respecte, la no agressió, els drets dels infants i gràcies al compromís que vam fer amb la policia intentarem millorar aspectes per tenir un bon clima d’empatia, de seguretat,  d’afectivitat  dins les aules de l’escola.

 

 

 

 

Publicat dins de P4

FESTA DE BENVINGUDA A EDUCACIÓ INFANTIL

DSCN3744.redimensionada DSCN3744.redimensionada DSCN3743.redimensionada

Hola famílies:

Aquest matí han vingut els nens i nenes que l’any que ve vindran a l’escola per primer cop. Alguns han vingut amb els seus companys de l’escola bressol i les seves mestres; d’altres han vingut amb els seus pares.

Hem cantat, hem esmorzat, hem jugat, els hi hem ensenyat l’escola i ens ho hem passat xupi.

 

Mestres d’E.I.

ARA PARLO JO: MARTINA

Avui la Martina ens ha ensenyat unes fotos molt interessants. Ens ha explicat que a casa del seu avi hi ha un hort!!! hem vist que té tomàquets, patates, cols… també hem descobert, gràcies a les fotografies, que el seu avi també té molts animals; gallines, cabretes, conills i dos gossos, la Nhoa i el Sam. La Rouse és una gateta molt carinyosa que a la Martina li agrada molt acaronar.

Gràcies Martina per ensenyar-nos aquestes fotos!!

martina ara parlo jo

 

Publicat dins de P3

L’ART A P3

Una de les activitats que fan els alumnes de P3 està relacionada amb l’educació artística per ajudar a l’expressivitat de les emocions, l’autoestima i la valoració de les obres dels altres…

L’activitat l’han fet de manera voluntària i durant diferents dies podran accedir si decideixen que volen pintar i crear una obra d’art.

Aquí teniu algunes fotos on podeu veure el treball que fan els alumnes.

fotos pintures

Publicat dins de P3

ARA PARLO JO: LA LUCÍA

El dimecres 26 d’Abril la Lucía ens va sorprendre explicant-nos un conte molt maco: La llegenda de Sant Jordi. era un llibret molt especial que havien fet la mama de la Lucía i ella mateixa que la va ajudar molt.

Després d’explicar el conte ens va fer una sorpresa… ens va cantar la cançó de Sant Jordi!!! ho va fer molt i molt bé.

Una vegada va acabar, vam fer un aplaudiment molt gran i li vam donar les gràcies per explicar una història tant emocionant.

https://goo.gl/photos/EPqAyAgeVfy7RpZJ6

 

Publicat dins de P3

SANT JORDI I JOCS FLORALS A L’ESCOLA

Hola famílies:

Avui a l’escola estem celebrant la diada de Sant Jordi.  Llibres i roses per tot arreu.

Sant Jordi a Educació Infantil:FOTOS PARADETA

Com cada any hem donat els premis dels Jocs Florals. Tots els treballs han estat magnífics, però els nens i nenes  han tingut que escollir els dos de la classe paral·lela que més els ha agradat. El primer i segon han obtingut  un llibre de regal

Premis jocs florals educació Infantil 2017: FOTOS PREMIATS

 

A la tarda, un any més, les famílies han fet la representació de la Llegenda de Sant Jordi. Ha estat molt emocionant i ho han fet molt i molt bé.  MOLTÍÍÍÍÍSSSIIIMMMMEEEESS  GRÀCIES!!!!!!

Representació de Sant Jordi.FOTOS REPRESENTACIÓ

DSCN3491

NOU PROJECTE!!!!

Atenció famílies,

Aquest tercer trimestre, com que ja hem donat per finalitzat el projecte d’en Patufet, volem iniciar un de nou que tractarà sobre….

UN ANIMAL!!!!!

Amb ajuda de tots els nens i nenes de la classe farem una pluja d’idees sobre quins són els animals que més ens agraden, quins coneixem, quins tenim a casa…

És per això que seria interessant, parlar amb els vostres fills i filles sobre quins són els animals que més els hi interesen…

La propera setmana farem la tria, a veure quin animal serà l’escollit…

És molt interessant treballar a partir de projectes triats pels alumnes

SERÀ MOLT DIVERTIT!!!!!

fotomural-infantil-

Publicat dins de P3