Aquesta tarda s’inauguren les Jornades de Professors i Professores d’anglès de Catalunya. Hem estat convidats a participar a la Round Table: THE LEVEL OF ENGLISH IN CATALONIA: A PERSPECTIVE FROM THE EDUCATIONAL SYSTEM que es durà a terme a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

Us deixem un resum del seu contingut:
La taula rodona es planteja com un intercanvi d’opinions entre els assistents, col·legues dedicats a l’ensenyament de l’anglès, sobre el nivell d’anglès a Catalunya i les maneres adequades per a millorar-lo. Des de la taula s’utilitzarà com a punt de partida el documentalde TV3 “Do you speak English?” per anar desgranant les qüestions ques’hi plantegen des de la recerca periodística. Comptem amb la directora del documental, Roser Olivé, periodista de TV3, de Josep Miquel Lucea, Inspector de llengua anglesa amb Doctorat en Llingüística aplicada, catedràdic d’Institut i coordinador de l’Àrea de Llegües estrangeres  i Oscar del Estal, mestre premiat per APAC. Moderarà el debatMiquel Berga, president d’APAC.