SOM-HI !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els alumnes quan la mestra coloca les cadires en rotllana ja saben que van a parlar de formigues però per poder fer-ho cada sessió la mestra recorda les normes: respectar el torn de paraula, escoltar els companys/es…

Com a grup impulsor creiem que el que ens falta és més comunicació entre nosaltres a l’hora d’establir quins són els objectius dels projectes i com desenvolupar-los i sobretot concretar què es vol avaluar: no confondre treballar molts aspectes a voler-los avaluar tots per tant identificar els que són realment TRANSFERIBLES, COMPRENSIBLES PELS ALUMNES I AVALUABLES D’UNA MANERA OBJECTIVA. Ha estat molt enriquidor poder fer-ho amb aquest projecte de P3.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *