APLIQUEM UNA BONA IDEA

Un dels aspectes del projecte “Com es documenta i s’organitza una exposició sobre la guerra civil espanyola?” que es va treballar a l’espai compartim de la 5a sessió de la XCB6 ens va fer obrir els ulls. Tot i que els continguts d’aquell projecte i el nostre eren diferents, ens va agradar la idea d’aprofitar les fonts d’informació locals per assessorar i informar l’alumnat a l’hora d’obtindre informació. Per aquest motiu, vam decidir demanar la col·laboració de la regidoria de turisme i cultura de l’Ajuntament del Perelló perquè acudissin al centre per respondre a l’alumnat les qüestions i els dubtes que els havien sorgit.

La trobada va ser molt profitosa i interessant: l’alumnat (un expert de cada grup) va estar molt atent a les explicacions i vam comptar amb una total predisposició per part de les informants a col·laborar en tot el que fes falta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *