DIPLODOCUS: EL MÉS LLARG

Després de conèixer a diferents dinosaures i les seves característiques hem vist que n’hi ha de molt diferents: uns més llargs, uns més petits, altres més pesats… Hem fet classificacions segons el que mengen, el seu tamany, com es mouen, on viuen…

El Diplodocus és un dels nostres preferits juntament amb el T-Rex, així que investigant hem vist que el Diplodocus és el més llarg que va existir. Mesurava 35 metres de llargada de cap a cua.

El descobriment ens ha fet molta il·lusió i hem sortit al pati amb una cintra mètrica per comprovar com era de llarg i ens hem anat posant estirats al terra un rere l’altre fins arribar als 35 metres. Hem necessitat 32 nens! Quina passada!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *