Ja som experts?

Durant el mes de juny de l’any passat vam acabar d’enllestir totes les tasques que ens havien demanat des de la Xarxa. Havia passat tot un curs ple de novetats, inseguretats i reptes… El resultat, des del nostre punt de vista, era positiu, però ens calia millorar diferents aspectes, un dels quals el de l’avaluació…

El passat mes d’octubre tornàvem a emprendre amb ganes i il·lusió el nostre segon any de competències bàsiques, havia arribat saba nova i noves idees al nostre grup, però no van trigar a arribar les incerteses (la tria del projecte, l’organització…) i és que, realment, amb només un sol curs no som experts en res. Som conscients que encara ens queda molt camí per recórrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *