CODE.ORG… UNA EINA PER APRENDRE A PROGRAMAR

Dins de la primera mostra de robòtica de la nostra escola, els alumnes de cicle inicial han escollit, segons els seus propis interessos, a quina activitat volien participar.

Nens i nenes de primer i segon s’han organitzat per fer la demostració de com programar amb la web “code.org”. Tal i com explicava la persona que ha anat rebent als assistents a la mostra, els infants es trobaven endinsats dins la web que els fa realitzar una sèrie de jocs i activitats, que es dificulten per nivell a mida que es va avançant, que permet aprendre a programar. Al cap i a la fi, programar vol dir emetre unes ordres dins d’unes possibilitats d’acció per aconseguir un objectiu final. Aquesta planificació, fa que practicant ens proporcionarà una plasticitat neuronal que ens ajudarà a programar qualsevol aspectes de la vida, robot, màquina, creació de programes informàtics… en un futur proper.

Us animem a obrir el següent enllaç i veure el ventall de possibilitats que educadors i alumnes tenim al nostre abast per aprendre a programar: https://code.org/
Com us ha anat? Expliqueu-nos la vostra experiència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *