Treball cooperatiu a l’aula

Abans de començar a treballar en grup de forma cooperativa, l’alumnat va fer una llista d’aquells dubtes que li van sortir a les primeres sessions. Amb aquesta llista de dubtes, van elaborar un guió de treball (amb ajuda del mestre). Entre els diferents punts que van sortir al guió, alguns es van treballar directament a classe amb ajuda de vídeos, mapes i, altres es van treballar en grups de treball i buscant la informació a internet.

Quan les classes es dedicaven a treballar de manera cooperativa, la següent sessió es destinava a fer posades en comú sobre la informació trobada i els aprenentatges realitzats, així com contrastar la informació.

Exemple de guió de treball:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *